EAGLE CONSTRUCT NV

Contactgegevens EAGLE CONSTRUCT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAGLE CONSTRUCT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAGLE CONSTRUCT NV

Regio (region): Opglabbeek, België

Adres (address): Industrieweg Noord 1130,3660, België

Telefoon (phone): 089 81 02 02; 089 81 01 81 089 81 02 02; 089 81 01 81

Fax (fax): 089 81 02 09; 089 85 38 64 089 81 02 09; 089 85 38 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAGLE CONSTRUCT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAGLE CONSTRUCT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAGLE CONSTRUCT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAGLE CONSTRUCT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAGLE CONSTRUCT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAGLE CONSTRUCT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAGLE CONSTRUCT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAGLE CONSTRUCT NV
Products information EAGLE CONSTRUCT NV

BTW identificatienummer (tax): BE07080383300
Ondernemingsnummer: 5685943603
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EAGLE CONSTRUCT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAGLE CONSTRUCT NV
(Get full report from official database of BE for EAGLE CONSTRUCT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAGLE CONSTRUCT NV
Addition kinds of activities for EAGLE CONSTRUCT NV

08310106. Maple sap verzamelen | Maple sap gathering
13890107. Goed aansluiten en verlaten, olie en gas | Well plugging and abandoning, oil and gas
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
36740107. Thrystors | Thrystors
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij EAGLE CONSTRUCT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAGLE CONSTRUCT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAGLE CONSTRUCT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAGLE CONSTRUCT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van EAGLE CONSTRUCT NV in sociale netwerken
Look for responds of EAGLE CONSTRUCT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAGLE CONSTRUCT NV. Laat een reactie achter voor EAGLE CONSTRUCT NV. EAGLE CONSTRUCT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAGLE CONSTRUCT NV. Leave a respond for EAGLE CONSTRUCT NV. EAGLE CONSTRUCT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAGLE CONSTRUCT NV op de google maps. Adres en contacten EAGLE CONSTRUCT NV
Location of EAGLE CONSTRUCT NV on the google maps. Address and contacts of EAGLE CONSTRUCT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EAGLE CONSTRUCT NV EAGLE CONSTRUCT NV: Van Gestel (Bureau) | KLINKERS ELEKTRO | Hirondelle (L') | Verbeken N.V. | BRORMANN,THEODORUS

Other related companies as EAGLE CONSTRUCT NV: Van Gestel (Bureau) | KLINKERS ELEKTRO | Hirondelle (L') | Verbeken N.V. | BRORMANN,THEODORUS

EAGLE CONSTRUCT NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Opglabbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is EAGLE CONSTRUCT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080383300. Het bedrijf EAGLE CONSTRUCT NV bevindt zich op het adres: Industrieweg Noord 1130,3660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EAGLE CONSTRUCT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAGLE CONSTRUCT NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAGLE CONSTRUCT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAGLE CONSTRUCT NV, openstaande posities, locatie van EAGLE CONSTRUCT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EAGLE CONSTRUCT NV is a company, that was registered 2016 in Opglabbeek region, Belgium. Full name of company is EAGLE CONSTRUCT NV, company assigned to the tax number BE07080383300. The company EAGLE CONSTRUCT NV is located at the address: Industrieweg Noord 1130,3660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EAGLE CONSTRUCT NV were not found.
The main activity of EAGLE CONSTRUCT NV is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EAGLE CONSTRUCT NV is not available. You also can look at reviews of EAGLE CONSTRUCT NV, open positions, location of EAGLE CONSTRUCT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAGLE CONSTRUCT NV, Opglabbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAGLE CONSTRUCT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAGLE CONSTRUCT NV, Opglabbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAGLE CONSTRUCT NV, employees, financial statistics.