Meyns Pascal Oostende

Contactgegevens Meyns Pascal Oostende: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meyns Pascal Oostende: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meyns Pascal Oostende

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Nieuwstraat 7,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 29 73 059 70 29 73

Fax (fax): 059 70 46 69 059 70 46 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meyns Pascal Oostende: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meyns Pascal Oostende"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meyns Pascal Oostende"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meyns Pascal Oostende, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meyns Pascal Oostende. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meyns Pascal Oostende, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meyns Pascal Oostende. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meyns Pascal Oostende
Products information Meyns Pascal Oostende

BTW identificatienummer (tax): BE04089355468
Ondernemingsnummer: 6357757568
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Meyns Pascal Oostende zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meyns Pascal Oostende
(Get full report from official database of BE for Meyns Pascal Oostende)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meyns Pascal Oostende
Addition kinds of activities for Meyns Pascal Oostende

7231. Schoonheidswinkels | Beauty shops
284299. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
51369901. Shirts, mannen en jongens | Shirts, men's and boys'

Werken bij Meyns Pascal Oostende: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meyns Pascal Oostende: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meyns Pascal Oostende. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meyns Pascal Oostende. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Meyns Pascal Oostende in sociale netwerken
Look for responds of Meyns Pascal Oostende in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meyns Pascal Oostende. Laat een reactie achter voor Meyns Pascal Oostende. Meyns Pascal Oostende bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meyns Pascal Oostende. Leave a respond for Meyns Pascal Oostende. Meyns Pascal Oostende on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meyns Pascal Oostende op de google maps. Adres en contacten Meyns Pascal Oostende
Location of Meyns Pascal Oostende on the google maps. Address and contacts of Meyns Pascal Oostende

Andere gerelateerde bedrijven als come Meyns Pascal Oostende Meyns Pascal Oostende: El-Bee Gereedschappen | Tropical | Vesp-Soft | Iris Reizen | RENAUD DECHAMBRE

Other related companies as Meyns Pascal Oostende: El-Bee Gereedschappen | Tropical | Vesp-Soft | Iris Reizen | RENAUD DECHAMBRE

Meyns Pascal Oostende is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Meyns Pascal Oostende, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089355468. Het bedrijf Meyns Pascal Oostende bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 7,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Meyns Pascal Oostende zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meyns Pascal Oostende is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meyns Pascal Oostende is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meyns Pascal Oostende, openstaande posities, locatie van Meyns Pascal Oostende op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meyns Pascal Oostende is a company, that was registered 2013 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Meyns Pascal Oostende, company assigned to the tax number BE04089355468. The company Meyns Pascal Oostende is located at the address: Nieuwstraat 7,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Meyns Pascal Oostende were not found.
The main activity of Meyns Pascal Oostende is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meyns Pascal Oostende is not available. You also can look at reviews of Meyns Pascal Oostende, open positions, location of Meyns Pascal Oostende on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meyns Pascal Oostende, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meyns Pascal Oostende, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meyns Pascal Oostende, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meyns Pascal Oostende, employees, financial statistics.