Gaby (Bloemisterij)

Contactgegevens Gaby (Bloemisterij): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gaby (Bloemisterij): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gaby (Bloemisterij)

Regio (region): Aarschot, België

Adres (address): Diestse steenweg 80,3200, België

Telefoon (phone): 016 50 91 30; 016 50 91 36; 016 50 91 39 016 50 91 30; 016 50 91 36; 016 50 91 39

Fax (fax): 016 50 14 42 016 50 14 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gaby (Bloemisterij): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gaby (Bloemisterij)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gaby (Bloemisterij)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gaby (Bloemisterij), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gaby (Bloemisterij). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gaby (Bloemisterij), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gaby (Bloemisterij). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gaby (Bloemisterij)
Products information Gaby (Bloemisterij)

BTW identificatienummer (tax): BE06609893798
Ondernemingsnummer: 3518066406
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gaby (Bloemisterij) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gaby (Bloemisterij)
(Get full report from official database of BE for Gaby (Bloemisterij))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gaby (Bloemisterij)
Addition kinds of activities for Gaby (Bloemisterij)

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
25190205. Reed meubels: opgevuld of vlak | Reed furniture: padded or plain
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
51360105. Mufflers, mannen en jongens ' | Mufflers, men's and boys'

Werken bij Gaby (Bloemisterij): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gaby (Bloemisterij): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gaby (Bloemisterij). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gaby (Bloemisterij). Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

Zoek naar antwoorden van Gaby (Bloemisterij) in sociale netwerken
Look for responds of Gaby (Bloemisterij) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gaby (Bloemisterij). Laat een reactie achter voor Gaby (Bloemisterij). Gaby (Bloemisterij) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gaby (Bloemisterij). Leave a respond for Gaby (Bloemisterij). Gaby (Bloemisterij) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gaby (Bloemisterij) op de google maps. Adres en contacten Gaby (Bloemisterij)
Location of Gaby (Bloemisterij) on the google maps. Address and contacts of Gaby (Bloemisterij)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gaby (Bloemisterij) Gaby (Bloemisterij): Byttebier Peter BVBA | Modellenbureau Taelman | POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE | TRANSPORT COULIER NV | Jacobs

Other related companies as Gaby (Bloemisterij): Byttebier Peter BVBA | Modellenbureau Taelman | POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE | TRANSPORT COULIER NV | Jacobs

Gaby (Bloemisterij) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Aarschot, België. De volledige naam van het bedrijf is Gaby (Bloemisterij), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609893798. Het bedrijf Gaby (Bloemisterij) bevindt zich op het adres: Diestse steenweg 80,3200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 297,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gaby (Bloemisterij) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gaby (Bloemisterij) is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gaby (Bloemisterij) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gaby (Bloemisterij), openstaande posities, locatie van Gaby (Bloemisterij) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gaby (Bloemisterij) is a company, that was registered 1993 in Aarschot region, Belgium. Full name of company is Gaby (Bloemisterij), company assigned to the tax number BE06609893798. The company Gaby (Bloemisterij) is located at the address: Diestse steenweg 80,3200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 297,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gaby (Bloemisterij) were not found.
The main activity of Gaby (Bloemisterij) is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gaby (Bloemisterij) is not available. You also can look at reviews of Gaby (Bloemisterij), open positions, location of Gaby (Bloemisterij) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gaby (Bloemisterij), Aarschot: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gaby (Bloemisterij), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gaby (Bloemisterij), Aarschot: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gaby (Bloemisterij), employees, financial statistics.