POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE
Private companiesPaper and Allied Products • POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE

Contactgegevens POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Populierenlaan 10,3001, België

Telefoon (phone): 016 20 14 64; 016 20 18 31 016 20 14 64; 016 20 18 31

Fax (fax): 016 23 78 73 016 23 78 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE
Products information POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE

BTW identificatienummer (tax): BE09992858886
Ondernemingsnummer: 5377227783
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE
(Get full report from official database of BE for POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE
Addition kinds of activities for POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE

599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
20269902. Eggnog, vers: niet-alcoholisch | Eggnog, fresh: non-alcoholic
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
32720706. Cribbing, beton | Cribbing, concrete
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
76990905. Golfclub en apparatuur reparatie | Golf club and equipment repair

Werken bij POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

Zoek naar antwoorden van POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE in sociale netwerken
Look for responds of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. Laat een reactie achter voor POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. Leave a respond for POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE. POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE op de google maps. Adres en contacten POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE
Location of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE on the google maps. Address and contacts of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE: Kaufman S | @Microsystems Belgium | DESPERT & Co NV | Recuplast B.V.B.A. | CARON,GEORGES

Other related companies as POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE: Kaufman S | @Microsystems Belgium | DESPERT & Co NV | Recuplast B.V.B.A. | CARON,GEORGES

POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09992858886. Het bedrijf POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE bevindt zich op het adres: Populierenlaan 10,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 428,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, openstaande posities, locatie van POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE is a company, that was registered 2010 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, company assigned to the tax number BE09992858886. The company POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE is located at the address: Populierenlaan 10,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 428,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE were not found.
The main activity of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE is not available. You also can look at reviews of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, open positions, location of POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POPULIERENHOF SERVICE RESIDENTIE, employees, financial statistics.