BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS
Private companiesEating and Drinking Places • BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS

Contactgegevens BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Herestraat 49,3000, België

Telefoon (phone): 016 31 61 61 016 31 61 61

Fax (fax): +32 (81) 348-65-91 +32 (81) 348-65-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS
Products information BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS

BTW identificatienummer (tax): BE05534881591
Ondernemingsnummer: 4207458496
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS
(Get full report from official database of BE for BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS
Addition kinds of activities for BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS

366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
17619905. Chute installatie (linnen, mail, afval, enz.) | Chute installation (linen, mail, trash, etc.)
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
39520216. Schetsdozen, kunstenaars ' | Sketching boxes, artists'

Werken bij BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS in sociale netwerken
Look for responds of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. Laat een reactie achter voor BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. Leave a respond for BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS. BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS op de google maps. Adres en contacten BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS
Location of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS on the google maps. Address and contacts of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS: Vlerick G | Master Switch | Cuisi-Chêne SA | Denuit A | Diamsworld

Other related companies as BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS: Vlerick G | Master Switch | Cuisi-Chêne SA | Denuit A | Diamsworld

BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534881591. Het bedrijf BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS bevindt zich op het adres: Herestraat 49,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, openstaande posities, locatie van BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS is a company, that was registered 1993 in Leuven region, Belgium. Full name of company is BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, company assigned to the tax number BE05534881591. The company BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS is located at the address: Herestraat 49,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS were not found.
The main activity of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS is not available. You also can look at reviews of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, open positions, location of BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEDTRANSF. CENTR-RODE KRUIS, employees, financial statistics.