Denuit A

Contactgegevens Denuit A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denuit A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denuit A

Regio (region): La Louvière, België

Adres (address): Rue Louis Bertrand 32,7100, België

Telefoon (phone): 064 22 19 87 064 22 19 87

Fax (fax): 064 22 19 87 064 22 19 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denuit A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denuit A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denuit A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denuit A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denuit A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denuit A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denuit A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denuit A
Products information Denuit A

BTW identificatienummer (tax): BE04065460205
Ondernemingsnummer: 6405273437
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Denuit A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denuit A
(Get full report from official database of BE for Denuit A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denuit A
Addition kinds of activities for Denuit A

17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
36340500. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
78329900. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec

Werken bij Denuit A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denuit A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denuit A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denuit A. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van Denuit A in sociale netwerken
Look for responds of Denuit A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denuit A. Laat een reactie achter voor Denuit A. Denuit A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denuit A. Leave a respond for Denuit A. Denuit A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denuit A op de google maps. Adres en contacten Denuit A
Location of Denuit A on the google maps. Address and contacts of Denuit A

Andere gerelateerde bedrijven als come Denuit A Denuit A: Ateliers J-M Mars SA | ABC Woondecor | Ombre du Z (L') | Soliver Waregem N.V. | MERCIFUL RELEASE

Other related companies as Denuit A: Ateliers J-M Mars SA | ABC Woondecor | Ombre du Z (L') | Soliver Waregem N.V. | MERCIFUL RELEASE

Denuit A is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio La Louvière, België. De volledige naam van het bedrijf is Denuit A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04065460205. Het bedrijf Denuit A bevindt zich op het adres: Rue Louis Bertrand 32,7100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Denuit A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denuit A is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denuit A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denuit A, openstaande posities, locatie van Denuit A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denuit A is a company, that was registered 2017 in La Louvière region, Belgium. Full name of company is Denuit A, company assigned to the tax number BE04065460205. The company Denuit A is located at the address: Rue Louis Bertrand 32,7100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Denuit A were not found.
The main activity of Denuit A is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Denuit A is not available. You also can look at reviews of Denuit A, open positions, location of Denuit A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denuit A, La Louvière: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denuit A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denuit A, La Louvière: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denuit A, employees, financial statistics.