Schepens Bierhalle BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Schepens Bierhalle BVBA
Private companiesBusiness Services • Schepens Bierhalle BVBA

Contactgegevens Schepens Bierhalle BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schepens Bierhalle BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schepens Bierhalle BVBA

Regio (region): Zwalm (Sint-Maria-Latem), België

Adres (address): Paulatemstraat 44,9630, België

Telefoon (phone): 055 49 83 47 055 49 83 47

Fax (fax): 055 49 83 47 055 49 83 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schepens Bierhalle BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schepens Bierhalle BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schepens Bierhalle BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schepens Bierhalle BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schepens Bierhalle BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schepens Bierhalle BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schepens Bierhalle BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schepens Bierhalle BVBA
Products information Schepens Bierhalle BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08844238281
Ondernemingsnummer: 7350921630
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Schepens Bierhalle BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schepens Bierhalle BVBA
(Get full report from official database of BE for Schepens Bierhalle BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schepens Bierhalle BVBA
Addition kinds of activities for Schepens Bierhalle BVBA

3492. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
30691304. Toprolbekleding, voor textielmolenmachines: rubber | Top roll covering, for textile mill machinery: rubber
35490100. Tekenmachines | Drawing machinery
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
51990103. Kunstenaars materialen | Artists' materials
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
92119903. Staatsrechtbanken | State courts
95120203. Wind en water erosie controle agentschap, overheid | Wind and water erosion control agency, government

Werken bij Schepens Bierhalle BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schepens Bierhalle BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schepens Bierhalle BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schepens Bierhalle BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Schepens Bierhalle BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schepens Bierhalle BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schepens Bierhalle BVBA. Laat een reactie achter voor Schepens Bierhalle BVBA. Schepens Bierhalle BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schepens Bierhalle BVBA. Leave a respond for Schepens Bierhalle BVBA. Schepens Bierhalle BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schepens Bierhalle BVBA op de google maps. Adres en contacten Schepens Bierhalle BVBA
Location of Schepens Bierhalle BVBA on the google maps. Address and contacts of Schepens Bierhalle BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schepens Bierhalle BVBA Schepens Bierhalle BVBA: Glass Montage Luxembourg | LA BOULE DE NEIGE SPRL | ASECO BELGIUM nv-WALINA NV | Tournai Traduction | MOUSSECENTER - LAUWEREYNS

Other related companies as Schepens Bierhalle BVBA: Glass Montage Luxembourg | LA BOULE DE NEIGE SPRL | ASECO BELGIUM nv-WALINA NV | Tournai Traduction | MOUSSECENTER - LAUWEREYNS

Schepens Bierhalle BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Zwalm (Sint-Maria-Latem), België. De volledige naam van het bedrijf is Schepens Bierhalle BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844238281. Het bedrijf Schepens Bierhalle BVBA bevindt zich op het adres: Paulatemstraat 44,9630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Schepens Bierhalle BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schepens Bierhalle BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schepens Bierhalle BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schepens Bierhalle BVBA, openstaande posities, locatie van Schepens Bierhalle BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schepens Bierhalle BVBA is a company, that was registered 1993 in Zwalm (Sint-Maria-Latem) region, Belgium. Full name of company is Schepens Bierhalle BVBA, company assigned to the tax number BE08844238281. The company Schepens Bierhalle BVBA is located at the address: Paulatemstraat 44,9630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Schepens Bierhalle BVBA were not found.
The main activity of Schepens Bierhalle BVBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Schepens Bierhalle BVBA is not available. You also can look at reviews of Schepens Bierhalle BVBA, open positions, location of Schepens Bierhalle BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schepens Bierhalle BVBA, Zwalm (Sint-Maria-Latem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schepens Bierhalle BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schepens Bierhalle BVBA, Zwalm (Sint-Maria-Latem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schepens Bierhalle BVBA, employees, financial statistics.