H.S.M. Drinks

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • H.S.M. Drinks
Private companiesBusiness Services • H.S.M. Drinks

Contactgegevens H.S.M. Drinks: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.S.M. Drinks: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.S.M. Drinks

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Nolet de Brauwerestraat 1,1800, België

Telefoon (phone): 02 251 41 41 02 251 41 41

Fax (fax): 02 251 06 66 02 251 06 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.S.M. Drinks: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.S.M. Drinks"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.S.M. Drinks"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.S.M. Drinks, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.S.M. Drinks. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.S.M. Drinks, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.S.M. Drinks. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.S.M. Drinks
Products information H.S.M. Drinks

BTW identificatienummer (tax): BE03519989013
Ondernemingsnummer: 3765808105
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in H.S.M. Drinks zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.S.M. Drinks
(Get full report from official database of BE for H.S.M. Drinks)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.S.M. Drinks
Addition kinds of activities for H.S.M. Drinks

23950000. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
50630203. Stroomonderbrekers | Circuit breakers
50940103. Edelmetaalfabrieken | Precious metal mill shapes
59419902. Fiets- en fietsonderdelen | Bicycle and bicycle parts
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij H.S.M. Drinks: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.S.M. Drinks: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.S.M. Drinks. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.S.M. Drinks. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Manuele arbeider voor reiniging en herstellingswerken in de tunnels - Vaste nacht - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal voornamelijk instaan voor het reinigen van de tunnels. Dit zowel manueel als met machine.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van H.S.M. Drinks in sociale netwerken
Look for responds of H.S.M. Drinks in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.S.M. Drinks. Laat een reactie achter voor H.S.M. Drinks. H.S.M. Drinks bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.S.M. Drinks. Leave a respond for H.S.M. Drinks. H.S.M. Drinks on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.S.M. Drinks op de google maps. Adres en contacten H.S.M. Drinks
Location of H.S.M. Drinks on the google maps. Address and contacts of H.S.M. Drinks

Andere gerelateerde bedrijven als come H.S.M. Drinks H.S.M. Drinks: Paco BVBA | Maldex NV | Promo Rent | Pixelis | Louis Daniel

Other related companies as H.S.M. Drinks: Paco BVBA | Maldex NV | Promo Rent | Pixelis | Louis Daniel

H.S.M. Drinks is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is H.S.M. Drinks, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519989013. Het bedrijf H.S.M. Drinks bevindt zich op het adres: Nolet de Brauwerestraat 1,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 340,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in H.S.M. Drinks zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H.S.M. Drinks is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.S.M. Drinks is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.S.M. Drinks, openstaande posities, locatie van H.S.M. Drinks op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

H.S.M. Drinks is a company, that was registered 2013 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is H.S.M. Drinks, company assigned to the tax number BE03519989013. The company H.S.M. Drinks is located at the address: Nolet de Brauwerestraat 1,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 340,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in H.S.M. Drinks were not found.
The main activity of H.S.M. Drinks is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of H.S.M. Drinks is not available. You also can look at reviews of H.S.M. Drinks, open positions, location of H.S.M. Drinks on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.S.M. Drinks, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.S.M. Drinks, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.S.M. Drinks, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.S.M. Drinks, employees, financial statistics.