Sprangers Beveiliging

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Sprangers Beveiliging
Private companiesFood and Kindred Products • Sprangers Beveiliging

Contactgegevens Sprangers Beveiliging: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sprangers Beveiliging: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sprangers Beveiliging

Regio (region): Kapellen (Mariaburg), België

Adres (address): Heiakker 12,2950, België

Telefoon (phone): 03 605 02 07 03 605 02 07

Fax (fax): 03 605 26 66 03 605 26 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sprangers Beveiliging: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sprangers Beveiliging"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sprangers Beveiliging"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sprangers Beveiliging, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sprangers Beveiliging. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sprangers Beveiliging, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sprangers Beveiliging. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sprangers Beveiliging
Products information Sprangers Beveiliging

BTW identificatienummer (tax): BE03665283203
Ondernemingsnummer: 2338958740
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sprangers Beveiliging zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sprangers Beveiliging
(Get full report from official database of BE for Sprangers Beveiliging)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sprangers Beveiliging
Addition kinds of activities for Sprangers Beveiliging

305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers

Werken bij Sprangers Beveiliging: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sprangers Beveiliging: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sprangers Beveiliging. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sprangers Beveiliging. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

Zoek naar antwoorden van Sprangers Beveiliging in sociale netwerken
Look for responds of Sprangers Beveiliging in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sprangers Beveiliging. Laat een reactie achter voor Sprangers Beveiliging. Sprangers Beveiliging bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sprangers Beveiliging. Leave a respond for Sprangers Beveiliging. Sprangers Beveiliging on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sprangers Beveiliging op de google maps. Adres en contacten Sprangers Beveiliging
Location of Sprangers Beveiliging on the google maps. Address and contacts of Sprangers Beveiliging

Andere gerelateerde bedrijven als come Sprangers Beveiliging Sprangers Beveiliging: CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA | Vrelust BVBA | European Venture Capital Association | Horizons Unlimited | Famille Wajdenbaum Laurent

Other related companies as Sprangers Beveiliging: CARPOS DRUK & ZEEFDRUK BVBA | Vrelust BVBA | European Venture Capital Association | Horizons Unlimited | Famille Wajdenbaum Laurent

Sprangers Beveiliging is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kapellen (Mariaburg), België. De volledige naam van het bedrijf is Sprangers Beveiliging, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03665283203. Het bedrijf Sprangers Beveiliging bevindt zich op het adres: Heiakker 12,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sprangers Beveiliging zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sprangers Beveiliging is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sprangers Beveiliging is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sprangers Beveiliging, openstaande posities, locatie van Sprangers Beveiliging op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sprangers Beveiliging is a company, that was registered 2017 in Kapellen (Mariaburg) region, Belgium. Full name of company is Sprangers Beveiliging, company assigned to the tax number BE03665283203. The company Sprangers Beveiliging is located at the address: Heiakker 12,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sprangers Beveiliging were not found.
The main activity of Sprangers Beveiliging is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sprangers Beveiliging is not available. You also can look at reviews of Sprangers Beveiliging, open positions, location of Sprangers Beveiliging on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sprangers Beveiliging, Kapellen (Mariaburg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sprangers Beveiliging, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sprangers Beveiliging, Kapellen (Mariaburg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sprangers Beveiliging, employees, financial statistics.