BEST BEVEILIGING

Contactgegevens BEST BEVEILIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEST BEVEILIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEST BEVEILIGING

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Nederrij 32,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 06 43; 014 21 06 42 014 21 06 43; 014 21 06 42

Fax (fax): 014 70 00 89 014 70 00 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEST BEVEILIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEST BEVEILIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEST BEVEILIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEST BEVEILIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEST BEVEILIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEST BEVEILIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEST BEVEILIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEST BEVEILIGING
Products information BEST BEVEILIGING

BTW identificatienummer (tax): BE05092132568
Ondernemingsnummer: 8708557128
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BEST BEVEILIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEST BEVEILIGING
(Get full report from official database of BE for BEST BEVEILIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEST BEVEILIGING
Addition kinds of activities for BEST BEVEILIGING

573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services
87119909. Professionele ingenieur | Professional engineer

Werken bij BEST BEVEILIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEST BEVEILIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEST BEVEILIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEST BEVEILIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van BEST BEVEILIGING in sociale netwerken
Look for responds of BEST BEVEILIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEST BEVEILIGING. Laat een reactie achter voor BEST BEVEILIGING. BEST BEVEILIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEST BEVEILIGING. Leave a respond for BEST BEVEILIGING. BEST BEVEILIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEST BEVEILIGING op de google maps. Adres en contacten BEST BEVEILIGING
Location of BEST BEVEILIGING on the google maps. Address and contacts of BEST BEVEILIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come BEST BEVEILIGING BEST BEVEILIGING: RIEMAECKER | SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS | ACE SPRL (Automation Control Electronics) | Axe | ITR Benelux sa

Other related companies as BEST BEVEILIGING: RIEMAECKER | SANDERMANS & JEAN-PIERRE SCHOLTS | ACE SPRL (Automation Control Electronics) | Axe | ITR Benelux sa

BEST BEVEILIGING is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is BEST BEVEILIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05092132568. Het bedrijf BEST BEVEILIGING bevindt zich op het adres: Nederrij 32,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 541,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BEST BEVEILIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEST BEVEILIGING is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEST BEVEILIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEST BEVEILIGING, openstaande posities, locatie van BEST BEVEILIGING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEST BEVEILIGING is a company, that was registered 1993 in Herentals region, Belgium. Full name of company is BEST BEVEILIGING, company assigned to the tax number BE05092132568. The company BEST BEVEILIGING is located at the address: Nederrij 32,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 541,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BEST BEVEILIGING were not found.
The main activity of BEST BEVEILIGING is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEST BEVEILIGING is not available. You also can look at reviews of BEST BEVEILIGING, open positions, location of BEST BEVEILIGING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEST BEVEILIGING, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEST BEVEILIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEST BEVEILIGING, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEST BEVEILIGING, employees, financial statistics.