ITR Benelux sa

Contactgegevens ITR Benelux sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ITR Benelux sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

ITR Benelux sa

Regio (region): Bruxelles, 1000 - BE, België

Adres (address): Avenue Du Port 104, België

Telefoon (phone): 32.2.4252959 32.2.4252959

Fax (fax): 32.2.4254426 32.2.4254426

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ITR Benelux sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ITR Benelux sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ITR Benelux sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ITR Benelux sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ITR Benelux sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ITR Benelux sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ITR Benelux sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ITR Benelux sa
Products information ITR Benelux sa

BTW identificatienummer (tax): BE03326629638
Ondernemingsnummer: 6736511230
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ITR Benelux sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ITR Benelux sa
(Get full report from official database of BE for ITR Benelux sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor ITR Benelux sa
Addition kinds of activities for ITR Benelux sa

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved

Werken bij ITR Benelux sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ITR Benelux sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ITR Benelux sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ITR Benelux sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DG-EXPERTS

    Type: Werfreserve

    Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van ITR Benelux sa in sociale netwerken
Look for responds of ITR Benelux sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor ITR Benelux sa. Laat een reactie achter voor ITR Benelux sa. ITR Benelux sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ITR Benelux sa. Leave a respond for ITR Benelux sa. ITR Benelux sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ITR Benelux sa op de google maps. Adres en contacten ITR Benelux sa
Location of ITR Benelux sa on the google maps. Address and contacts of ITR Benelux sa

Andere gerelateerde bedrijven als come ITR Benelux sa ITR Benelux sa: Ferson Gebroeders | Coppens Gebr BVBA | Rasson-Carlier scrl SPRL | New Socal Light N.V. | Thuiszorgcentrum

Other related companies as ITR Benelux sa: Ferson Gebroeders | Coppens Gebr BVBA | Rasson-Carlier scrl SPRL | New Socal Light N.V. | Thuiszorgcentrum

ITR Benelux sa is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ITR Benelux sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03326629638. Het bedrijf ITR Benelux sa bevindt zich op het adres: Avenue Du Port 104. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ITR Benelux sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ITR Benelux sa is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ITR Benelux sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ITR Benelux sa, openstaande posities, locatie van ITR Benelux sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ITR Benelux sa is a company, that was registered 1985 in Bruxelles, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is ITR Benelux sa, company assigned to the tax number BE03326629638. The company ITR Benelux sa is located at the address: Avenue Du Port 104. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ITR Benelux sa were not found.
The main activity of ITR Benelux sa is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ITR Benelux sa is not available. You also can look at reviews of ITR Benelux sa, open positions, location of ITR Benelux sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ITR Benelux sa, Bruxelles, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ITR Benelux sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ITR Benelux sa, Bruxelles, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ITR Benelux sa, employees, financial statistics.