GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND

Contactgegevens GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Pathoekeweg 27,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 29 21 050 31 29 21

Fax (fax): +32 (9) 576-30-21 +32 (9) 576-30-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND
Products information GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND

BTW identificatienummer (tax): BE05340423583
Ondernemingsnummer: 3973449707
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND
(Get full report from official database of BE for GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND
Addition kinds of activities for GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND

22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
23890303. Theatrale kostuums | Theatrical costumes
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
32119902. Kathedraal glas | Cathedral glass
38229902. Controles, combinatielimiet en ventilator | Controls, combination limit and fan
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
83220502. Familie locatie service | Family location service
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. Looking for open vacancies in other companies

 • monteur cv en sanitair (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

 • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

 • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

 • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

  Type: Vaste Job

  Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

 • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Flexijob

  Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. Laat een reactie achter voor GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. Leave a respond for GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND. GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND op de google maps. Adres en contacten GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND
Location of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND on the google maps. Address and contacts of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND: Brakel Aero NV | Simon Spruytte & Co | Van Roey D | Goosse Confection | HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

Other related companies as GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND: Brakel Aero NV | Simon Spruytte & Co | Van Roey D | Goosse Confection | HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05340423583. Het bedrijf GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 27,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 867,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, openstaande posities, locatie van GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND is a company, that was registered 2001 in Brugge region, Belgium. Full name of company is GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, company assigned to the tax number BE05340423583. The company GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND is located at the address: Pathoekeweg 27,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 867,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND were not found.
The main activity of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND is not available. You also can look at reviews of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, open positions, location of GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL TRAILERS FREUHAUF-TRAILOR-BENALU/ VANSTEELAND, employees, financial statistics.