HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

Contactgegevens HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Sint-Hubertusplein 36,3500, België

Telefoon (phone): 011 27 16 65 011 27 16 65

Fax (fax): +32 (82) 369-25-96 +32 (82) 369-25-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv
Products information HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

BTW identificatienummer (tax): BE07180908203
Ondernemingsnummer: 6417083740
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv
(Get full report from official database of BE for HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv
Addition kinds of activities for HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

344601. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts

Werken bij HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

Zoek naar antwoorden van HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv in sociale netwerken
Look for responds of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. Laat een reactie achter voor HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. Leave a respond for HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv. HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv op de google maps. Adres en contacten HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv
Location of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv on the google maps. Address and contacts of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv

Andere gerelateerde bedrijven als come HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv: VARTA-DEAL | SA ENTRELEC NV RESSOF SA | PHOTO SANSPOUX V | Carlisi Vincent (Bureau) | Gramat B.V.B.A.

Other related companies as HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv: VARTA-DEAL | SA ENTRELEC NV RESSOF SA | PHOTO SANSPOUX V | Carlisi Vincent (Bureau) | Gramat B.V.B.A.

HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07180908203. Het bedrijf HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv bevindt zich op het adres: Sint-Hubertusplein 36,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, openstaande posities, locatie van HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv is a company, that was registered 1990 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, company assigned to the tax number BE07180908203. The company HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv is located at the address: Sint-Hubertusplein 36,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv were not found.
The main activity of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv is not available. You also can look at reviews of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, open positions, location of HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv, employees, financial statistics.