G.T.T. NV

Contactgegevens G.T.T. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.T.T. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.T.T. NV

Regio (region): Hechtel-Eksel (Eksel), België

Adres (address): Overpelterbaan 58,3941, België

Telefoon (phone): 011 44 09 00; 011 44 09 05 011 44 09 00; 011 44 09 05

Fax (fax): 011 73 33 08 011 73 33 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.T.T. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.T.T. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.T.T. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.T.T. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.T.T. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.T.T. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.T.T. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.T.T. NV
Products information G.T.T. NV

BTW identificatienummer (tax): BE07533294677
Ondernemingsnummer: 1578430175
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in G.T.T. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.T.T. NV
(Get full report from official database of BE for G.T.T. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.T.T. NV
Addition kinds of activities for G.T.T. NV

208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
24990804. Masten, hout | Masts, wood
35230102. Reinigingsmachines voor fruit, korrels en groenten | Cleaning machines for fruits, grains, and vegetables
35520301. Bleekmachines, textiel | Bleaching machinery, textile
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec

Werken bij G.T.T. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.T.T. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.T.T. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.T.T. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

 • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

 • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

 • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

 • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

 • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BEUKENHOF

  Type: Studentenjob

  WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • IT-Manager (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Vaste Job

  Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

 • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: DE OVERBRON

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

Zoek naar antwoorden van G.T.T. NV in sociale netwerken
Look for responds of G.T.T. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.T.T. NV. Laat een reactie achter voor G.T.T. NV. G.T.T. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.T.T. NV. Leave a respond for G.T.T. NV. G.T.T. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.T.T. NV op de google maps. Adres en contacten G.T.T. NV
Location of G.T.T. NV on the google maps. Address and contacts of G.T.T. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come G.T.T. NV G.T.T. NV: Horeca Totaal | Office Improvement BVBA | UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN | Institut J-P Lallemand | vzw enduro sport

Other related companies as G.T.T. NV: Horeca Totaal | Office Improvement BVBA | UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN | Institut J-P Lallemand | vzw enduro sport

G.T.T. NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Hechtel-Eksel (Eksel), België. De volledige naam van het bedrijf is G.T.T. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07533294677. Het bedrijf G.T.T. NV bevindt zich op het adres: Overpelterbaan 58,3941. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in G.T.T. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.T.T. NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.T.T. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.T.T. NV, openstaande posities, locatie van G.T.T. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.T.T. NV is a company, that was registered 1999 in Hechtel-Eksel (Eksel) region, Belgium. Full name of company is G.T.T. NV, company assigned to the tax number BE07533294677. The company G.T.T. NV is located at the address: Overpelterbaan 58,3941. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in G.T.T. NV were not found.
The main activity of G.T.T. NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G.T.T. NV is not available. You also can look at reviews of G.T.T. NV, open positions, location of G.T.T. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.T.T. NV, Hechtel-Eksel (Eksel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.T.T. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.T.T. NV, Hechtel-Eksel (Eksel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.T.T. NV, employees, financial statistics.