UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN
Private companiesUnited States Postal Service • UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN

Contactgegevens UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ,, België

Telefoon (phone): 02 764 50 22; 02 764 50 94; 010 47 21 11; 010 47 27 06; 010 47 38 84; 071 20 25 00; 02 764 11 11 02 764 50 22; 02 764 50 94; 010 47 21 11; 010 47 27 06; 010 47 38 84; 071 20 25 00; 02 764 11 11

Fax (fax): +32 (2) 771-43-77 +32 (2) 771-43-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN
Products information UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN

BTW identificatienummer (tax): BE08966186523
Ondernemingsnummer: 3073944091
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN
(Get full report from official database of BE for UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN
Addition kinds of activities for UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN

2874. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
24490200. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
28120100. alkaliën | Alkalies
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
59639907. Party-plan merchandising | Party-plan merchandising

Werken bij UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. Laat een reactie achter voor UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. Leave a respond for UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN. UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN op de google maps. Adres en contacten UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN
Location of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN on the google maps. Address and contacts of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN: AMP | Cobeco bvba | FOTOGRAVURE STEURS NV | ETERNIT BUIZEN NV | Planet Internet

Other related companies as UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN: AMP | Cobeco bvba | FOTOGRAVURE STEURS NV | ETERNIT BUIZEN NV | Planet Internet

UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08966186523. Het bedrijf UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN bevindt zich op het adres: ,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 639,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, openstaande posities, locatie van UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, company assigned to the tax number BE08966186523. The company UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN is located at the address: ,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 639,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN were not found.
The main activity of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN is not available. You also can look at reviews of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, open positions, location of UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERSITÉ CATHOLIQUE DE LOUVAIN, employees, financial statistics.