Dermaut NV

Contactgegevens Dermaut NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dermaut NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dermaut NV

Regio (region): Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike), België

Adres (address): Ooikeplein 21,9790, België

Telefoon (phone): 09 383 50 81 09 383 50 81

Fax (fax): 09 383 76 49 09 383 76 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dermaut NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dermaut NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dermaut NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dermaut NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dermaut NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dermaut NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dermaut NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dermaut NV
Products information Dermaut NV

BTW identificatienummer (tax): BE02669097900
Ondernemingsnummer: 1216430664
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dermaut NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dermaut NV
(Get full report from official database of BE for Dermaut NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dermaut NV
Addition kinds of activities for Dermaut NV

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
28190402. Murate van potas, niet van mijnen | Muriate of potash, not from mines
32740102. Kalksteenkalk | Masons' lime
34239914. Jacks: opheffen, schroeven of ratchet (handgereedschap) | Jacks: lifting, screw, or ratchet (hand tools)
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies

Werken bij Dermaut NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dermaut NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dermaut NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dermaut NV. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van Dermaut NV in sociale netwerken
Look for responds of Dermaut NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dermaut NV. Laat een reactie achter voor Dermaut NV. Dermaut NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dermaut NV. Leave a respond for Dermaut NV. Dermaut NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dermaut NV op de google maps. Adres en contacten Dermaut NV
Location of Dermaut NV on the google maps. Address and contacts of Dermaut NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dermaut NV Dermaut NV: Harelbeekse Autorijschool | A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA | Dimon Informatica | De Pauw NV | Ertico

Other related companies as Dermaut NV: Harelbeekse Autorijschool | A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA | Dimon Informatica | De Pauw NV | Ertico

Dermaut NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike), België. De volledige naam van het bedrijf is Dermaut NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02669097900. Het bedrijf Dermaut NV bevindt zich op het adres: Ooikeplein 21,9790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dermaut NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dermaut NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dermaut NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dermaut NV, openstaande posities, locatie van Dermaut NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dermaut NV is a company, that was registered 1992 in Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike) region, Belgium. Full name of company is Dermaut NV, company assigned to the tax number BE02669097900. The company Dermaut NV is located at the address: Ooikeplein 21,9790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dermaut NV were not found.
The main activity of Dermaut NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dermaut NV is not available. You also can look at reviews of Dermaut NV, open positions, location of Dermaut NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dermaut NV, Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dermaut NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dermaut NV, Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dermaut NV, employees, financial statistics.