A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA

Contactgegevens A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Frans Massystraat 19,3500, België

Telefoon (phone): 011 29 17 03 011 29 17 03

Fax (fax): +32 (10) 464-75-52 +32 (10) 464-75-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA
Products information A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA

BTW identificatienummer (tax): BE09484741210
Ondernemingsnummer: 3697967529
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA
(Get full report from official database of BE for A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA
Addition kinds of activities for A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA

313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
364802. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
23699904. Broekpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Pantsuits: girls', children's, and infants'
30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
44499901. Lake (vracht) vervoer, behalve op de grote meren | Lake (freight) transportation, except on the great lakes
50830313. Windmachines (vorstbeveiligingsapparatuur) | Wind machines (frost protection equipment)

Werken bij A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. Laat een reactie achter voor A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. Leave a respond for A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA. A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA op de google maps. Adres en contacten A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA
Location of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA on the google maps. Address and contacts of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA: Tywill SPRL | TOPCON BELGIUM | Mastervoice BVBA | Bascules Robbe NV | XYLOS NV

Other related companies as A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA: Tywill SPRL | TOPCON BELGIUM | Mastervoice BVBA | Bascules Robbe NV | XYLOS NV

A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09484741210. Het bedrijf A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA bevindt zich op het adres: Frans Massystraat 19,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, openstaande posities, locatie van A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA is a company, that was registered 2013 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, company assigned to the tax number BE09484741210. The company A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA is located at the address: Frans Massystraat 19,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA were not found.
The main activity of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA is not available. You also can look at reviews of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, open positions, location of A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.V. LIMBURG DIENSTENCENTRA, employees, financial statistics.