Faymonville SA

Contactgegevens Faymonville SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Faymonville SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Faymonville SA

Regio (region): Bullingen (Büllingen), België

Adres (address): Schwarzenbach 12,4760, België

Telefoon (phone): 080 64 01 68; 080 64 01 55 080 64 01 68; 080 64 01 55

Fax (fax): 080 64 01 51 080 64 01 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Faymonville SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Faymonville SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Faymonville SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Faymonville SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Faymonville SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Faymonville SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Faymonville SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Faymonville SA
Products information Faymonville SA

BTW identificatienummer (tax): BE05095977783
Ondernemingsnummer: 6425048828
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Faymonville SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Faymonville SA
(Get full report from official database of BE for Faymonville SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Faymonville SA
Addition kinds of activities for Faymonville SA

07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
32620000. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
36510114. Kussens, stereo | Pillows, stereo
51990504. Lederwaren, met uitzondering van schoeisel, handschoenen, bagage, riemen | Leather goods, except footwear, gloves, luggage, belting
52610103. Grasmaaiers en trekkers | Lawnmowers and tractors
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij Faymonville SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Faymonville SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Faymonville SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Faymonville SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

 • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

 • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Studentenjob

  Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

 • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

 • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

 • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

 • student deeltijds callagent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

 • Chauffeur CE (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: VANDAMME

  Type: Vaste Job

  Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

 • Procesoperator (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CONESSENCE

  Type: Werfreserve

  Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van Faymonville SA in sociale netwerken
Look for responds of Faymonville SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Faymonville SA. Laat een reactie achter voor Faymonville SA. Faymonville SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Faymonville SA. Leave a respond for Faymonville SA. Faymonville SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Faymonville SA op de google maps. Adres en contacten Faymonville SA
Location of Faymonville SA on the google maps. Address and contacts of Faymonville SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Faymonville SA Faymonville SA: ROUZEEUW CH SPRL | Autoschade Raf BVBA | Europe Audio/Video Rent | Sofix | Boerderietje ('t)

Other related companies as Faymonville SA: ROUZEEUW CH SPRL | Autoschade Raf BVBA | Europe Audio/Video Rent | Sofix | Boerderietje ('t)

Faymonville SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bullingen (Büllingen), België. De volledige naam van het bedrijf is Faymonville SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095977783. Het bedrijf Faymonville SA bevindt zich op het adres: Schwarzenbach 12,4760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Faymonville SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Faymonville SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Faymonville SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Faymonville SA, openstaande posities, locatie van Faymonville SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Faymonville SA is a company, that was registered 1987 in Bullingen (Büllingen) region, Belgium. Full name of company is Faymonville SA, company assigned to the tax number BE05095977783. The company Faymonville SA is located at the address: Schwarzenbach 12,4760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Faymonville SA were not found.
The main activity of Faymonville SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Faymonville SA is not available. You also can look at reviews of Faymonville SA, open positions, location of Faymonville SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Faymonville SA, Bullingen (Büllingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Faymonville SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Faymonville SA, Bullingen (Büllingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Faymonville SA, employees, financial statistics.