Europe Audio/Video Rent

Contactgegevens Europe Audio/Video Rent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europe Audio/Video Rent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europe Audio/Video Rent

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 124 Bus 1,2630, België

Telefoon (phone): 03 877 37 77 03 877 37 77

Fax (fax): +32 (59) 683-81-57 +32 (59) 683-81-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europe Audio/Video Rent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europe Audio/Video Rent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europe Audio/Video Rent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europe Audio/Video Rent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europe Audio/Video Rent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europe Audio/Video Rent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europe Audio/Video Rent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europe Audio/Video Rent
Products information Europe Audio/Video Rent

BTW identificatienummer (tax): BE03564483642
Ondernemingsnummer: 3056640625
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Europe Audio/Video Rent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europe Audio/Video Rent
(Get full report from official database of BE for Europe Audio/Video Rent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europe Audio/Video Rent
Addition kinds of activities for Europe Audio/Video Rent

721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
14469907. Slijpzandwinning | Grinding sand mining
20850102. Ethylalcohol voor medicinale doeleinden | Ethyl alcohol for medicinal purposes
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
52110402. Modulaire huizen | Modular homes
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij Europe Audio/Video Rent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europe Audio/Video Rent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europe Audio/Video Rent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europe Audio/Video Rent. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

Zoek naar antwoorden van Europe Audio/Video Rent in sociale netwerken
Look for responds of Europe Audio/Video Rent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europe Audio/Video Rent. Laat een reactie achter voor Europe Audio/Video Rent. Europe Audio/Video Rent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europe Audio/Video Rent. Leave a respond for Europe Audio/Video Rent. Europe Audio/Video Rent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europe Audio/Video Rent op de google maps. Adres en contacten Europe Audio/Video Rent
Location of Europe Audio/Video Rent on the google maps. Address and contacts of Europe Audio/Video Rent

Andere gerelateerde bedrijven als come Europe Audio/Video Rent Europe Audio/Video Rent: ATHOS RENOVATIES BVBA | VERDI (GARAGE) | Euronet | Poly-Styl SPRL | Karamba

Other related companies as Europe Audio/Video Rent: ATHOS RENOVATIES BVBA | VERDI (GARAGE) | Euronet | Poly-Styl SPRL | Karamba

Europe Audio/Video Rent is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Europe Audio/Video Rent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03564483642. Het bedrijf Europe Audio/Video Rent bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 124 Bus 1,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Europe Audio/Video Rent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Europe Audio/Video Rent is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europe Audio/Video Rent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europe Audio/Video Rent, openstaande posities, locatie van Europe Audio/Video Rent op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Europe Audio/Video Rent is a company, that was registered 2009 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is Europe Audio/Video Rent, company assigned to the tax number BE03564483642. The company Europe Audio/Video Rent is located at the address: Antwerpsesteenweg 124 Bus 1,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Europe Audio/Video Rent were not found.
The main activity of Europe Audio/Video Rent is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Europe Audio/Video Rent is not available. You also can look at reviews of Europe Audio/Video Rent, open positions, location of Europe Audio/Video Rent on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europe Audio/Video Rent, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europe Audio/Video Rent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europe Audio/Video Rent, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europe Audio/Video Rent, employees, financial statistics.