Betonwerkerij Wimac BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Betonwerkerij Wimac BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • Betonwerkerij Wimac BVBA

Contactgegevens Betonwerkerij Wimac BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Betonwerkerij Wimac BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Betonwerkerij Wimac BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Meensesteenweg 294,8870, België

Telefoon (phone): 051 30 21 16; 051 30 80 80 051 30 21 16; 051 30 80 80

Fax (fax): 051 31 37 99 051 31 37 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Betonwerkerij Wimac BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Betonwerkerij Wimac BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Betonwerkerij Wimac BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Betonwerkerij Wimac BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Betonwerkerij Wimac BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Betonwerkerij Wimac BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Betonwerkerij Wimac BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Betonwerkerij Wimac BVBA
Products information Betonwerkerij Wimac BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06542602539
Ondernemingsnummer: 7479461669
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Betonwerkerij Wimac BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Betonwerkerij Wimac BVBA
(Get full report from official database of BE for Betonwerkerij Wimac BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Betonwerkerij Wimac BVBA
Addition kinds of activities for Betonwerkerij Wimac BVBA

32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
33530102. Platte rollende vormen, nec, aluminium | Flat rolled shapes, nec, aluminum
34210102. hakmessen | Cleavers
35310302. Kranen, locomotief | Cranes, locomotive
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
50750204. Warmtewisselaars | Heat exchangers
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center

Werken bij Betonwerkerij Wimac BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Betonwerkerij Wimac BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Betonwerkerij Wimac BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Betonwerkerij Wimac BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van Betonwerkerij Wimac BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Betonwerkerij Wimac BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Betonwerkerij Wimac BVBA. Laat een reactie achter voor Betonwerkerij Wimac BVBA. Betonwerkerij Wimac BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Betonwerkerij Wimac BVBA. Leave a respond for Betonwerkerij Wimac BVBA. Betonwerkerij Wimac BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Betonwerkerij Wimac BVBA op de google maps. Adres en contacten Betonwerkerij Wimac BVBA
Location of Betonwerkerij Wimac BVBA on the google maps. Address and contacts of Betonwerkerij Wimac BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Betonwerkerij Wimac BVBA Betonwerkerij Wimac BVBA: CAR CLEANING SERVICE | Van Dun Meubelen BVBA | OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS | GOVATEC-WAESCHLE | Léon Homel Entreprises S.A.

Other related companies as Betonwerkerij Wimac BVBA: CAR CLEANING SERVICE | Van Dun Meubelen BVBA | OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS | GOVATEC-WAESCHLE | Léon Homel Entreprises S.A.

Betonwerkerij Wimac BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Betonwerkerij Wimac BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06542602539. Het bedrijf Betonwerkerij Wimac BVBA bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 294,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Betonwerkerij Wimac BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Betonwerkerij Wimac BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Betonwerkerij Wimac BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Betonwerkerij Wimac BVBA, openstaande posities, locatie van Betonwerkerij Wimac BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Betonwerkerij Wimac BVBA is a company, that was registered 1999 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Betonwerkerij Wimac BVBA, company assigned to the tax number BE06542602539. The company Betonwerkerij Wimac BVBA is located at the address: Meensesteenweg 294,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Betonwerkerij Wimac BVBA were not found.
The main activity of Betonwerkerij Wimac BVBA is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Betonwerkerij Wimac BVBA is not available. You also can look at reviews of Betonwerkerij Wimac BVBA, open positions, location of Betonwerkerij Wimac BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Betonwerkerij Wimac BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Betonwerkerij Wimac BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Betonwerkerij Wimac BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Betonwerkerij Wimac BVBA, employees, financial statistics.