OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS
Private companiesPrimary Metal Industries • OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS

Contactgegevens OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Rue de Namur 107,1400, België

Telefoon (phone): 067 21 28 77 067 21 28 77

Fax (fax): 067 21 28 77 067 21 28 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS
Products information OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS

BTW identificatienummer (tax): BE04235198974
Ondernemingsnummer: 2033264160
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS
Addition kinds of activities for OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS

762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
22110508. Grosgrain, katoen | Grosgrain, cotton
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. Laat een reactie achter voor OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. Leave a respond for OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS. OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS
Location of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS: Paule J Nolens Art Consulting BVBA | Immo Bis NV | Creadvice NV | Dominique | Autoverhuur Wouters NV

Other related companies as OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS: Paule J Nolens Art Consulting BVBA | Immo Bis NV | Creadvice NV | Dominique | Autoverhuur Wouters NV

OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235198974. Het bedrijf OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS bevindt zich op het adres: Rue de Namur 107,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 346,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, openstaande posities, locatie van OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS is a company, that was registered 2016 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, company assigned to the tax number BE04235198974. The company OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS is located at the address: Rue de Namur 107,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 346,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS were not found.
The main activity of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, open positions, location of OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE PIERRE ET OLIVIER RAEVENS, employees, financial statistics.