EKW

Contactgegevens EKW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EKW: address, phone, fax, email, website, opening hours

EKW

Regio (region): Hechtel-Eksel (Eksel), België

Adres (address): Kiefhoekstraat 2,3941, België

Telefoon (phone): 011 73 23 11 011 73 23 11

Fax (fax): 011 73 21 40 011 73 21 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EKW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EKW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EKW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EKW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EKW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EKW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EKW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EKW
Products information EKW

BTW identificatienummer (tax): BE08547332763
Ondernemingsnummer: 7527526855
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EKW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EKW
(Get full report from official database of BE for EKW)

Aanvulling soorten activiteiten voor EKW
Addition kinds of activities for EKW

09710100. Speldiensten | Game services
23690101. Culottes: meisjes en kinderen | Culottes: girls' and children's
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij EKW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EKW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EKW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EKW. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

 • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Actief Interim Heist

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

 • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

 • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

 • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Gille homeparties

  Type: Werfreserve

  Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van EKW in sociale netwerken
Look for responds of EKW in social networks

Lees alle opmerkingen voor EKW. Laat een reactie achter voor EKW. EKW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EKW. Leave a respond for EKW. EKW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EKW op de google maps. Adres en contacten EKW
Location of EKW on the google maps. Address and contacts of EKW

Andere gerelateerde bedrijven als come EKW EKW: JBL-Lier | ELBEX Benelux NV | Yapado BVBA | E.N.R.J. SPRL | COORDINATION sprl

Other related companies as EKW: JBL-Lier | ELBEX Benelux NV | Yapado BVBA | E.N.R.J. SPRL | COORDINATION sprl

EKW is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hechtel-Eksel (Eksel), België. De volledige naam van het bedrijf is EKW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08547332763. Het bedrijf EKW bevindt zich op het adres: Kiefhoekstraat 2,3941. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EKW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EKW is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EKW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EKW, openstaande posities, locatie van EKW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EKW is a company, that was registered 1996 in Hechtel-Eksel (Eksel) region, Belgium. Full name of company is EKW, company assigned to the tax number BE08547332763. The company EKW is located at the address: Kiefhoekstraat 2,3941. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EKW were not found.
The main activity of EKW is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EKW is not available. You also can look at reviews of EKW, open positions, location of EKW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EKW, Hechtel-Eksel (Eksel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EKW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EKW, Hechtel-Eksel (Eksel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EKW, employees, financial statistics.