ALEXANDER LEUVEN BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ALEXANDER LEUVEN BVBA
Private companiesAgricultural Services • ALEXANDER LEUVEN BVBA

Contactgegevens ALEXANDER LEUVEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDER LEUVEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDER LEUVEN BVBA

Regio (region): Herent (Winksele), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 3,3020, België

Telefoon (phone): 016 30 82 70; 016 30 82 72; 016 30 82 73; 016 22 65 92; 016 22 66 08 016 30 82 70; 016 30 82 72; 016 30 82 73; 016 22 65 92; 016 22 66 08

Fax (fax): 016 20 40 11 016 20 40 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDER LEUVEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDER LEUVEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDER LEUVEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDER LEUVEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDER LEUVEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDER LEUVEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDER LEUVEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDER LEUVEN BVBA
Products information ALEXANDER LEUVEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01831665039
Ondernemingsnummer: 8674774169
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALEXANDER LEUVEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDER LEUVEN BVBA
(Get full report from official database of BE for ALEXANDER LEUVEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDER LEUVEN BVBA
Addition kinds of activities for ALEXANDER LEUVEN BVBA

148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
02729901. Burro boerderij | Burro farm
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)

Werken bij ALEXANDER LEUVEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDER LEUVEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDER LEUVEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van ALEXANDER LEUVEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDER LEUVEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. Laat een reactie achter voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. ALEXANDER LEUVEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDER LEUVEN BVBA. Leave a respond for ALEXANDER LEUVEN BVBA. ALEXANDER LEUVEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDER LEUVEN BVBA op de google maps. Adres en contacten ALEXANDER LEUVEN BVBA
Location of ALEXANDER LEUVEN BVBA on the google maps. Address and contacts of ALEXANDER LEUVEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDER LEUVEN BVBA ALEXANDER LEUVEN BVBA: Vaes TV | Michem Gordijnen BVBA | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | China Shipping Agency (Belgium) BVBA | Xavier Foret

Other related companies as ALEXANDER LEUVEN BVBA: Vaes TV | Michem Gordijnen BVBA | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | China Shipping Agency (Belgium) BVBA | Xavier Foret

ALEXANDER LEUVEN BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Herent (Winksele), België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDER LEUVEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01831665039. Het bedrijf ALEXANDER LEUVEN BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 3,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALEXANDER LEUVEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEXANDER LEUVEN BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDER LEUVEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDER LEUVEN BVBA, openstaande posities, locatie van ALEXANDER LEUVEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEXANDER LEUVEN BVBA is a company, that was registered 2017 in Herent (Winksele) region, Belgium. Full name of company is ALEXANDER LEUVEN BVBA, company assigned to the tax number BE01831665039. The company ALEXANDER LEUVEN BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 3,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALEXANDER LEUVEN BVBA were not found.
The main activity of ALEXANDER LEUVEN BVBA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDER LEUVEN BVBA is not available. You also can look at reviews of ALEXANDER LEUVEN BVBA, open positions, location of ALEXANDER LEUVEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDER LEUVEN BVBA, Herent (Winksele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDER LEUVEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDER LEUVEN BVBA, Herent (Winksele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDER LEUVEN BVBA, employees, financial statistics.