China Shipping Agency (Belgium) BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • China Shipping Agency (Belgium) BVBA
Private companiesAgricultural Services • China Shipping Agency (Belgium) BVBA

Contactgegevens China Shipping Agency (Belgium) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data China Shipping Agency (Belgium) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

China Shipping Agency (Belgium) BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 133,2030, België

Telefoon (phone): 03 543 61 70; 03 544 48 30; 03 546 00 00 03 543 61 70; 03 544 48 30; 03 546 00 00

Fax (fax): 03 544 48 35 03 544 48 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) China Shipping Agency (Belgium) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "China Shipping Agency (Belgium) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "China Shipping Agency (Belgium) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van China Shipping Agency (Belgium) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen China Shipping Agency (Belgium) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of China Shipping Agency (Belgium) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees China Shipping Agency (Belgium) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti China Shipping Agency (Belgium) BVBA
Products information China Shipping Agency (Belgium) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07294616699
Ondernemingsnummer: 9604766845
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in China Shipping Agency (Belgium) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor China Shipping Agency (Belgium) BVBA
(Get full report from official database of BE for China Shipping Agency (Belgium) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor China Shipping Agency (Belgium) BVBA
Addition kinds of activities for China Shipping Agency (Belgium) BVBA

124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
27829901. Blankbooks | Blankbooks
34940100. Buisleidingen | Pipe fittings
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij China Shipping Agency (Belgium) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in China Shipping Agency (Belgium) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor China Shipping Agency (Belgium) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for China Shipping Agency (Belgium) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van China Shipping Agency (Belgium) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of China Shipping Agency (Belgium) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor China Shipping Agency (Belgium) BVBA. Laat een reactie achter voor China Shipping Agency (Belgium) BVBA. China Shipping Agency (Belgium) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for China Shipping Agency (Belgium) BVBA. Leave a respond for China Shipping Agency (Belgium) BVBA. China Shipping Agency (Belgium) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie China Shipping Agency (Belgium) BVBA op de google maps. Adres en contacten China Shipping Agency (Belgium) BVBA
Location of China Shipping Agency (Belgium) BVBA on the google maps. Address and contacts of China Shipping Agency (Belgium) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come China Shipping Agency (Belgium) BVBA China Shipping Agency (Belgium) BVBA: Bauwens Robrecht | Ameye Claude NV | Interline Design N.V. | Le Bienvenu | cemac

Other related companies as China Shipping Agency (Belgium) BVBA: Bauwens Robrecht | Ameye Claude NV | Interline Design N.V. | Le Bienvenu | cemac

China Shipping Agency (Belgium) BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is China Shipping Agency (Belgium) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07294616699. Het bedrijf China Shipping Agency (Belgium) BVBA bevindt zich op het adres: Noorderlaan 133,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in China Shipping Agency (Belgium) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van China Shipping Agency (Belgium) BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van China Shipping Agency (Belgium) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van China Shipping Agency (Belgium) BVBA, openstaande posities, locatie van China Shipping Agency (Belgium) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

China Shipping Agency (Belgium) BVBA is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is China Shipping Agency (Belgium) BVBA, company assigned to the tax number BE07294616699. The company China Shipping Agency (Belgium) BVBA is located at the address: Noorderlaan 133,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in China Shipping Agency (Belgium) BVBA were not found.
The main activity of China Shipping Agency (Belgium) BVBA is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of China Shipping Agency (Belgium) BVBA is not available. You also can look at reviews of China Shipping Agency (Belgium) BVBA, open positions, location of China Shipping Agency (Belgium) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over China Shipping Agency (Belgium) BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf China Shipping Agency (Belgium) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about China Shipping Agency (Belgium) BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company China Shipping Agency (Belgium) BVBA, employees, financial statistics.