A & C NOYENS NV

Contactgegevens A & C NOYENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C NOYENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C NOYENS NV

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Lammerdries 16H,2250, België

Telefoon (phone): 014 23 33 43 014 23 33 43

Fax (fax): 014 23 33 44 014 23 33 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C NOYENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C NOYENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C NOYENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C NOYENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C NOYENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C NOYENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C NOYENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C NOYENS NV
Products information A & C NOYENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09841247558
Ondernemingsnummer: 4126983642
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A & C NOYENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C NOYENS NV
(Get full report from official database of BE for A & C NOYENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C NOYENS NV
Addition kinds of activities for A & C NOYENS NV

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
33120110. Lichte olie ruwe, uit chemische herstel coke ovens | Light oil crude, from chemical recovery coke ovens
36210206. resolvers | Resolvers
38250000. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
96110402. Administratie van algemene economische programma's, staatsregering | Administration of general economic programs, state government

Werken bij A & C NOYENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C NOYENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C NOYENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C NOYENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van A & C NOYENS NV in sociale netwerken
Look for responds of A & C NOYENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C NOYENS NV. Laat een reactie achter voor A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C NOYENS NV. Leave a respond for A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C NOYENS NV op de google maps. Adres en contacten A & C NOYENS NV
Location of A & C NOYENS NV on the google maps. Address and contacts of A & C NOYENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C NOYENS NV A & C NOYENS NV: WIJNS MARC BVBA | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES | DELON-TECNO STATIC | Groep Vaesen & Martens NV | Meli N.V.

Other related companies as A & C NOYENS NV: WIJNS MARC BVBA | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES | DELON-TECNO STATIC | Groep Vaesen & Martens NV | Meli N.V.

A & C NOYENS NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C NOYENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09841247558. Het bedrijf A & C NOYENS NV bevindt zich op het adres: Lammerdries 16H,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A & C NOYENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & C NOYENS NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C NOYENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C NOYENS NV, openstaande posities, locatie van A & C NOYENS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & C NOYENS NV is a company, that was registered 2016 in Olen region, Belgium. Full name of company is A & C NOYENS NV, company assigned to the tax number BE09841247558. The company A & C NOYENS NV is located at the address: Lammerdries 16H,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A & C NOYENS NV were not found.
The main activity of A & C NOYENS NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C NOYENS NV is not available. You also can look at reviews of A & C NOYENS NV, open positions, location of A & C NOYENS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C NOYENS NV, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C NOYENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C NOYENS NV, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C NOYENS NV, employees, financial statistics.