WIJNS MARC BVBA

Contactgegevens WIJNS MARC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIJNS MARC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIJNS MARC BVBA

Regio (region): Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 316,1932, België

Telefoon (phone): 02 720 07 65 02 720 07 65

Fax (fax): 02 721 26 82 02 721 26 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIJNS MARC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIJNS MARC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIJNS MARC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIJNS MARC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIJNS MARC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIJNS MARC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIJNS MARC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIJNS MARC BVBA
Products information WIJNS MARC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09695678710
Ondernemingsnummer: 7002655029
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WIJNS MARC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIJNS MARC BVBA
(Get full report from official database of BE for WIJNS MARC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIJNS MARC BVBA
Addition kinds of activities for WIJNS MARC BVBA

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
27960101. Gravure drukplaten of cilinders, bereiding van | Gravure printing plates or cylinders, preparation of
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain

Werken bij WIJNS MARC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIJNS MARC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIJNS MARC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIJNS MARC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van WIJNS MARC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WIJNS MARC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIJNS MARC BVBA. Laat een reactie achter voor WIJNS MARC BVBA. WIJNS MARC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIJNS MARC BVBA. Leave a respond for WIJNS MARC BVBA. WIJNS MARC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIJNS MARC BVBA op de google maps. Adres en contacten WIJNS MARC BVBA
Location of WIJNS MARC BVBA on the google maps. Address and contacts of WIJNS MARC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WIJNS MARC BVBA WIJNS MARC BVBA: SNOECK GEBRS BVBA | Overseas Trading Company NV | Grimee Computer Services | Centre de Chirurgie de la Main, du Membre Supérieur & de Microchirurgie | Plastic Omnium nv

Other related companies as WIJNS MARC BVBA: SNOECK GEBRS BVBA | Overseas Trading Company NV | Grimee Computer Services | Centre de Chirurgie de la Main, du Membre Supérieur & de Microchirurgie | Plastic Omnium nv

WIJNS MARC BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is WIJNS MARC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09695678710. Het bedrijf WIJNS MARC BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 316,1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WIJNS MARC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIJNS MARC BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIJNS MARC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIJNS MARC BVBA, openstaande posities, locatie van WIJNS MARC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WIJNS MARC BVBA is a company, that was registered 2013 in Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is WIJNS MARC BVBA, company assigned to the tax number BE09695678710. The company WIJNS MARC BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 316,1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WIJNS MARC BVBA were not found.
The main activity of WIJNS MARC BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIJNS MARC BVBA is not available. You also can look at reviews of WIJNS MARC BVBA, open positions, location of WIJNS MARC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIJNS MARC BVBA, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIJNS MARC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIJNS MARC BVBA, Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIJNS MARC BVBA, employees, financial statistics.