ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA
Private companiesLegal Services • ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA

Contactgegevens ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA

Regio (region): Beerse, België

Adres (address): Schoolstraat 47,2340, België

Telefoon (phone): 014 61 80 88; 014 61 86 04 014 61 80 88; 014 61 86 04

Fax (fax): 014 61 03 65 014 61 03 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA
Products information ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04855377197
Ondernemingsnummer: 6593139648
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA
Addition kinds of activities for ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA

23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
35869900. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
36510114. Kussens, stereo | Pillows, stereo
59630201. Bakkerijartikelen, huis-naar-huis | Bakery goods, house-to-house

Werken bij ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. Leave a respond for ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA. ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA
Location of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA: Dierick Gebr - Frères | Sirius BVBA | ODS ORIENT BVBA | All Chemie Belgium N.V. | Brouwerij De Valk N.V.

Other related companies as ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA: Dierick Gebr - Frères | Sirius BVBA | ODS ORIENT BVBA | All Chemie Belgium N.V. | Brouwerij De Valk N.V.

ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Beerse, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04855377197. Het bedrijf ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Schoolstraat 47,2340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA is a company, that was registered 2001 in Beerse region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE04855377197. The company ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA is located at the address: Schoolstraat 47,2340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA were not found.
The main activity of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, open positions, location of ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, Beerse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, Beerse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE WONINGSWERKEN BVBA, employees, financial statistics.