All Chemie Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • All Chemie Belgium N.V.
Private companiesLegal Services • All Chemie Belgium N.V.

Contactgegevens All Chemie Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Chemie Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Chemie Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Europaweg 14, B-3560 Lummen, België

Telefoon (phone): (011) 43 42 26 (011) 43 42 26

Fax (fax): (011) 43 42 62 (011) 43 42 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Chemie Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Chemie Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Chemie Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Chemie Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Chemie Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Chemie Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Chemie Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Chemie Belgium N.V.
Products information All Chemie Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04775726318
Ondernemingsnummer: 3751525878
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in All Chemie Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Chemie Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for All Chemie Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Chemie Belgium N.V.
Addition kinds of activities for All Chemie Belgium N.V.

3629. Elektrische industriële apparaten | Electrical industrial apparatus
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
32910505. Metallisch schuurmiddel | Metallic abrasive

Werken bij All Chemie Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Chemie Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Chemie Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Chemie Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van All Chemie Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of All Chemie Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Chemie Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor All Chemie Belgium N.V.. All Chemie Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Chemie Belgium N.V.. Leave a respond for All Chemie Belgium N.V.. All Chemie Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Chemie Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten All Chemie Belgium N.V.
Location of All Chemie Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of All Chemie Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come All Chemie Belgium N.V. All Chemie Belgium N.V.: SPS SPRL | Dolphin Consultants | FRAGRANCE & COSMETICS | Hofman Kasseien NV | HDM bvba

Other related companies as All Chemie Belgium N.V.: SPS SPRL | Dolphin Consultants | FRAGRANCE & COSMETICS | Hofman Kasseien NV | HDM bvba

All Chemie Belgium N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is All Chemie Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04775726318. Het bedrijf All Chemie Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Europaweg 14, B-3560 Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in All Chemie Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Chemie Belgium N.V. is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Chemie Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Chemie Belgium N.V., openstaande posities, locatie van All Chemie Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Chemie Belgium N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is All Chemie Belgium N.V., company assigned to the tax number BE04775726318. The company All Chemie Belgium N.V. is located at the address: Europaweg 14, B-3560 Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in All Chemie Belgium N.V. were not found.
The main activity of All Chemie Belgium N.V. is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of All Chemie Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of All Chemie Belgium N.V., open positions, location of All Chemie Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Chemie Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Chemie Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Chemie Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Chemie Belgium N.V., employees, financial statistics.