Sofim

Contactgegevens Sofim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sofim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sofim

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Lange Kruisstraat 7,9000, België

Telefoon (phone): 09 235 49 11; 09 235 49 23 09 235 49 11; 09 235 49 23

Fax (fax): 09 225 94 13 09 225 94 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sofim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sofim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sofim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sofim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sofim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sofim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sofim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sofim
Products information Sofim

BTW identificatienummer (tax): BE09793731689
Ondernemingsnummer: 2773193359
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sofim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sofim
(Get full report from official database of BE for Sofim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sofim
Addition kinds of activities for Sofim

267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
20850101. Ethylalcohol voor drankdoeleinden | Ethyl alcohol for beverage purposes
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
51220302. antiseptica | Antiseptics

Werken bij Sofim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sofim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sofim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sofim. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van Sofim in sociale netwerken
Look for responds of Sofim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sofim. Laat een reactie achter voor Sofim. Sofim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sofim. Leave a respond for Sofim. Sofim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sofim op de google maps. Adres en contacten Sofim
Location of Sofim on the google maps. Address and contacts of Sofim

Andere gerelateerde bedrijven als come Sofim Sofim: REMACLE RENE SA | Imprimerie Jacques Henaut SPRL | GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA | Scoubidou BVBA | Linea Interni Benelux SA

Other related companies as Sofim: REMACLE RENE SA | Imprimerie Jacques Henaut SPRL | GROOTKEUKENTECHNIEK V.D.M. BVBA | Scoubidou BVBA | Linea Interni Benelux SA

Sofim is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Sofim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09793731689. Het bedrijf Sofim bevindt zich op het adres: Lange Kruisstraat 7,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sofim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sofim is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sofim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sofim, openstaande posities, locatie van Sofim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sofim is a company, that was registered 1991 in Gent region, Belgium. Full name of company is Sofim, company assigned to the tax number BE09793731689. The company Sofim is located at the address: Lange Kruisstraat 7,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sofim were not found.
The main activity of Sofim is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sofim is not available. You also can look at reviews of Sofim, open positions, location of Sofim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sofim, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sofim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sofim, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sofim, employees, financial statistics.