Aida Link N.V.

Contactgegevens Aida Link N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aida Link N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aida Link N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Krijgslaan 2, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2212233 (09) 2212233

Fax (fax): (09) 2201893 (09) 2201893

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aida Link N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aida Link N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aida Link N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aida Link N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aida Link N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aida Link N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aida Link N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aida Link N.V.
Products information Aida Link N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07119934082
Ondernemingsnummer: 4055572509
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aida Link N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aida Link N.V.
(Get full report from official database of BE for Aida Link N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aida Link N.V.
Addition kinds of activities for Aida Link N.V.

20460304. dextrose | Dextrose
27320000. Boeken afdrukken | Book printing
36120305. Elektronische meter transformatoren | Electronic meter transformers
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij Aida Link N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aida Link N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aida Link N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aida Link N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

Zoek naar antwoorden van Aida Link N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Aida Link N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aida Link N.V.. Laat een reactie achter voor Aida Link N.V.. Aida Link N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aida Link N.V.. Leave a respond for Aida Link N.V.. Aida Link N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aida Link N.V. op de google maps. Adres en contacten Aida Link N.V.
Location of Aida Link N.V. on the google maps. Address and contacts of Aida Link N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Aida Link N.V. Aida Link N.V.: Dauginet & Co | AWA Omslagen-KAD | Lanterfanter (Herberg de) | Van Kerckhoven en Zonen N.V. | Power Corp

Other related companies as Aida Link N.V.: Dauginet & Co | AWA Omslagen-KAD | Lanterfanter (Herberg de) | Van Kerckhoven en Zonen N.V. | Power Corp

Aida Link N.V. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Aida Link N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07119934082. Het bedrijf Aida Link N.V. bevindt zich op het adres: Krijgslaan 2, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aida Link N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aida Link N.V. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aida Link N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aida Link N.V., openstaande posities, locatie van Aida Link N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aida Link N.V. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Aida Link N.V., company assigned to the tax number BE07119934082. The company Aida Link N.V. is located at the address: Krijgslaan 2, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aida Link N.V. were not found.
The main activity of Aida Link N.V. is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Aida Link N.V. is not available. You also can look at reviews of Aida Link N.V., open positions, location of Aida Link N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aida Link N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aida Link N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aida Link N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aida Link N.V., employees, financial statistics.