ALG OND MERTENS L & CO NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ALG OND MERTENS L & CO NV
Private companiesApparel and Accessory Stores • ALG OND MERTENS L & CO NV

Contactgegevens ALG OND MERTENS L & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG OND MERTENS L & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG OND MERTENS L & CO NV

Regio (region): Balen, België

Adres (address): Industrieweg 8,2490, België

Telefoon (phone): 014 81 08 71 014 81 08 71

Fax (fax): 014 81 39 27 014 81 39 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG OND MERTENS L & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG OND MERTENS L & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG OND MERTENS L & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG OND MERTENS L & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG OND MERTENS L & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG OND MERTENS L & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG OND MERTENS L & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG OND MERTENS L & CO NV
Products information ALG OND MERTENS L & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE04304138183
Ondernemingsnummer: 7378936767
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALG OND MERTENS L & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG OND MERTENS L & CO NV
(Get full report from official database of BE for ALG OND MERTENS L & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG OND MERTENS L & CO NV
Addition kinds of activities for ALG OND MERTENS L & CO NV

395300. Markeringsapparaten | Marking devices
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
28190103. Bromine, elementair | Bromine, elemental
34219900. Bestek, nec | Cutlery, nec
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
60829902. Edge act corporations | Edge act corporations

Werken bij ALG OND MERTENS L & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG OND MERTENS L & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG OND MERTENS L & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG OND MERTENS L & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ALG OND MERTENS L & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of ALG OND MERTENS L & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG OND MERTENS L & CO NV. Laat een reactie achter voor ALG OND MERTENS L & CO NV. ALG OND MERTENS L & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG OND MERTENS L & CO NV. Leave a respond for ALG OND MERTENS L & CO NV. ALG OND MERTENS L & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG OND MERTENS L & CO NV op de google maps. Adres en contacten ALG OND MERTENS L & CO NV
Location of ALG OND MERTENS L & CO NV on the google maps. Address and contacts of ALG OND MERTENS L & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG OND MERTENS L & CO NV ALG OND MERTENS L & CO NV: CEFI SPRL | Guynico BVBA | Verborgh Hobby 2000 BVBA | Ganty SPRL | 1001delices.net

Other related companies as ALG OND MERTENS L & CO NV: CEFI SPRL | Guynico BVBA | Verborgh Hobby 2000 BVBA | Ganty SPRL | 1001delices.net

ALG OND MERTENS L & CO NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Balen, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG OND MERTENS L & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04304138183. Het bedrijf ALG OND MERTENS L & CO NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 8,2490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALG OND MERTENS L & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG OND MERTENS L & CO NV is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG OND MERTENS L & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG OND MERTENS L & CO NV, openstaande posities, locatie van ALG OND MERTENS L & CO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG OND MERTENS L & CO NV is a company, that was registered 2006 in Balen region, Belgium. Full name of company is ALG OND MERTENS L & CO NV, company assigned to the tax number BE04304138183. The company ALG OND MERTENS L & CO NV is located at the address: Industrieweg 8,2490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALG OND MERTENS L & CO NV were not found.
The main activity of ALG OND MERTENS L & CO NV is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG OND MERTENS L & CO NV is not available. You also can look at reviews of ALG OND MERTENS L & CO NV, open positions, location of ALG OND MERTENS L & CO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG OND MERTENS L & CO NV, Balen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG OND MERTENS L & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG OND MERTENS L & CO NV, Balen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG OND MERTENS L & CO NV, employees, financial statistics.