BVG IT Services bvba

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • BVG IT Services bvba

Contactgegevens BVG IT Services bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVG IT Services bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVG IT Services bvba

Regio (region): Mechelen, NA 2800 - BE, België

Adres (address): St. Gommarusstraat 37, België

Telefoon (phone): 32)15-21(03 32)15-21(03

Fax (fax): 32)15-21(03 32)15-21(03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVG IT Services bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVG IT Services bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVG IT Services bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVG IT Services bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVG IT Services bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVG IT Services bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVG IT Services bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVG IT Services bvba
Products information BVG IT Services bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08745086669
Ondernemingsnummer: 8375671386
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BVG IT Services bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVG IT Services bvba
(Get full report from official database of BE for BVG IT Services bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVG IT Services bvba
Addition kinds of activities for BVG IT Services bvba

141100. Dimensiesteen | Dimension stone
274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
26210500. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
28750000. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan

Werken bij BVG IT Services bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVG IT Services bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVG IT Services bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVG IT Services bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van BVG IT Services bvba in sociale netwerken
Look for responds of BVG IT Services bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVG IT Services bvba. Laat een reactie achter voor BVG IT Services bvba. BVG IT Services bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVG IT Services bvba. Leave a respond for BVG IT Services bvba. BVG IT Services bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVG IT Services bvba op de google maps. Adres en contacten BVG IT Services bvba
Location of BVG IT Services bvba on the google maps. Address and contacts of BVG IT Services bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come BVG IT Services bvba BVG IT Services bvba: Unit International SA | BEUDAERT AUTOBANDEN | Brain Dynamics SPRL | Gypro-Peint SPRL | Accountantskantoor Leo Noeth & Nadine Ringoo N.V.

Other related companies as BVG IT Services bvba: Unit International SA | BEUDAERT AUTOBANDEN | Brain Dynamics SPRL | Gypro-Peint SPRL | Accountantskantoor Leo Noeth & Nadine Ringoo N.V.

BVG IT Services bvba is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Mechelen, NA 2800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BVG IT Services bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08745086669. Het bedrijf BVG IT Services bvba bevindt zich op het adres: St. Gommarusstraat 37. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BVG IT Services bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVG IT Services bvba is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVG IT Services bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVG IT Services bvba, openstaande posities, locatie van BVG IT Services bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVG IT Services bvba is a company, that was registered 2017 in Mechelen, NA 2800 - BE region, Belgium. Full name of company is BVG IT Services bvba, company assigned to the tax number BE08745086669. The company BVG IT Services bvba is located at the address: St. Gommarusstraat 37. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BVG IT Services bvba were not found.
The main activity of BVG IT Services bvba is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BVG IT Services bvba is not available. You also can look at reviews of BVG IT Services bvba, open positions, location of BVG IT Services bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVG IT Services bvba, Mechelen, NA 2800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVG IT Services bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVG IT Services bvba, Mechelen, NA 2800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVG IT Services bvba, employees, financial statistics.