Brain Dynamics SPRL

Contactgegevens Brain Dynamics SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brain Dynamics SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brain Dynamics SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Bondgenotenstraat 98,1190, België

Telefoon (phone): 02 344 18 81 02 344 18 81

Fax (fax): 02 344 18 81 02 344 18 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brain Dynamics SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brain Dynamics SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brain Dynamics SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brain Dynamics SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brain Dynamics SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brain Dynamics SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brain Dynamics SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brain Dynamics SPRL
Products information Brain Dynamics SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04744964599
Ondernemingsnummer: 4019592285
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Brain Dynamics SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brain Dynamics SPRL
(Get full report from official database of BE for Brain Dynamics SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brain Dynamics SPRL
Addition kinds of activities for Brain Dynamics SPRL

204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
35410401. Chucking machines, automatisch | Chucking machines, automatic
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications

Werken bij Brain Dynamics SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brain Dynamics SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brain Dynamics SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brain Dynamics SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Brain Dynamics SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Brain Dynamics SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brain Dynamics SPRL. Laat een reactie achter voor Brain Dynamics SPRL. Brain Dynamics SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brain Dynamics SPRL. Leave a respond for Brain Dynamics SPRL. Brain Dynamics SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brain Dynamics SPRL op de google maps. Adres en contacten Brain Dynamics SPRL
Location of Brain Dynamics SPRL on the google maps. Address and contacts of Brain Dynamics SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Brain Dynamics SPRL Brain Dynamics SPRL: ARCH BUREAU RYCKAERTS NV | L'HOMME AU COURANT | Geeroms NV | Azimut A | CHEMICAL PRODUCTS sa R.B.S.

Other related companies as Brain Dynamics SPRL: ARCH BUREAU RYCKAERTS NV | L'HOMME AU COURANT | Geeroms NV | Azimut A | CHEMICAL PRODUCTS sa R.B.S.

Brain Dynamics SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Brain Dynamics SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04744964599. Het bedrijf Brain Dynamics SPRL bevindt zich op het adres: Bondgenotenstraat 98,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Brain Dynamics SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brain Dynamics SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brain Dynamics SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brain Dynamics SPRL, openstaande posities, locatie van Brain Dynamics SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brain Dynamics SPRL is a company, that was registered 2009 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Brain Dynamics SPRL, company assigned to the tax number BE04744964599. The company Brain Dynamics SPRL is located at the address: Bondgenotenstraat 98,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Brain Dynamics SPRL were not found.
The main activity of Brain Dynamics SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brain Dynamics SPRL is not available. You also can look at reviews of Brain Dynamics SPRL, open positions, location of Brain Dynamics SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brain Dynamics SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brain Dynamics SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brain Dynamics SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brain Dynamics SPRL, employees, financial statistics.