Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Private companiesMetal Mining • Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Contactgegevens Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Regio (region): Montigny-le-Tilleul, België

Adres (address): Rue de Jamioulx 343,6110, België

Telefoon (phone): 071 21 56 24 071 21 56 24

Fax (fax): 071 21 56 24 071 21 56 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Products information Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

BTW identificatienummer (tax): BE05090209960
Ondernemingsnummer: 9850311279
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
(Get full report from official database of BE for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Addition kinds of activities for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
737999. Computer gerelateerde diensten | Computer related services
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
82990200. Educatieve diensten | Educational services

Werken bij Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet in sociale netwerken
Look for responds of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Laat een reactie achter voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Leave a respond for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet op de google maps. Adres en contacten Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Location of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet on the google maps. Address and contacts of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Andere gerelateerde bedrijven als come Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: Visual News SA | Hoeve Kiewit | Viaene Lameire BVBA | DK Moves Dekempeneer sa | Roose, Johan

Other related companies as Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: Visual News SA | Hoeve Kiewit | Viaene Lameire BVBA | DK Moves Dekempeneer sa | Roose, Johan

Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Montigny-le-Tilleul, België. De volledige naam van het bedrijf is Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05090209960. Het bedrijf Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet bevindt zich op het adres: Rue de Jamioulx 343,6110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, openstaande posities, locatie van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is a company, that was registered 1996 in Montigny-le-Tilleul region, Belgium. Full name of company is Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, company assigned to the tax number BE05090209960. The company Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is located at the address: Rue de Jamioulx 343,6110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet were not found.
The main activity of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is not available. You also can look at reviews of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, open positions, location of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, Montigny-le-Tilleul: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, Montigny-le-Tilleul: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, employees, financial statistics.