DK Moves Dekempeneer sa

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DK Moves Dekempeneer sa
Private companiesMetal Mining • DK Moves Dekempeneer sa

Contactgegevens DK Moves Dekempeneer sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DK Moves Dekempeneer sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

DK Moves Dekempeneer sa

Regio (region): Brussel, B-1932 - BE, België

Adres (address): Sint Stefaanstraat 17, België

Telefoon (phone): 32 2 725 12 12 32 2 725 12 12

Fax (fax): 32 2 720 69 69 32 2 720 69 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DK Moves Dekempeneer sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DK Moves Dekempeneer sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DK Moves Dekempeneer sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DK Moves Dekempeneer sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DK Moves Dekempeneer sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DK Moves Dekempeneer sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DK Moves Dekempeneer sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DK Moves Dekempeneer sa
Products information DK Moves Dekempeneer sa

BTW identificatienummer (tax): BE03341461181
Ondernemingsnummer: 9500122070
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DK Moves Dekempeneer sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DK Moves Dekempeneer sa
(Get full report from official database of BE for DK Moves Dekempeneer sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor DK Moves Dekempeneer sa
Addition kinds of activities for DK Moves Dekempeneer sa

1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
20999915. Aardappelen, geschild voor de handel | Potatoes, peeled for the trade
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
39991302. Vorms: weergave, kleding en show | Forms: display, dress, and show
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij DK Moves Dekempeneer sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DK Moves Dekempeneer sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DK Moves Dekempeneer sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DK Moves Dekempeneer sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

Zoek naar antwoorden van DK Moves Dekempeneer sa in sociale netwerken
Look for responds of DK Moves Dekempeneer sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor DK Moves Dekempeneer sa. Laat een reactie achter voor DK Moves Dekempeneer sa. DK Moves Dekempeneer sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DK Moves Dekempeneer sa. Leave a respond for DK Moves Dekempeneer sa. DK Moves Dekempeneer sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DK Moves Dekempeneer sa op de google maps. Adres en contacten DK Moves Dekempeneer sa
Location of DK Moves Dekempeneer sa on the google maps. Address and contacts of DK Moves Dekempeneer sa

Andere gerelateerde bedrijven als come DK Moves Dekempeneer sa DK Moves Dekempeneer sa: PC World | A. Adam | Hacom | OEITFL | Albert Bollaert

Other related companies as DK Moves Dekempeneer sa: PC World | A. Adam | Hacom | OEITFL | Albert Bollaert

DK Moves Dekempeneer sa is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel, B-1932 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DK Moves Dekempeneer sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03341461181. Het bedrijf DK Moves Dekempeneer sa bevindt zich op het adres: Sint Stefaanstraat 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DK Moves Dekempeneer sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DK Moves Dekempeneer sa is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DK Moves Dekempeneer sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DK Moves Dekempeneer sa, openstaande posities, locatie van DK Moves Dekempeneer sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DK Moves Dekempeneer sa is a company, that was registered 1995 in Brussel, B-1932 - BE region, Belgium. Full name of company is DK Moves Dekempeneer sa, company assigned to the tax number BE03341461181. The company DK Moves Dekempeneer sa is located at the address: Sint Stefaanstraat 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DK Moves Dekempeneer sa were not found.
The main activity of DK Moves Dekempeneer sa is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DK Moves Dekempeneer sa is not available. You also can look at reviews of DK Moves Dekempeneer sa, open positions, location of DK Moves Dekempeneer sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DK Moves Dekempeneer sa, Brussel, B-1932 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DK Moves Dekempeneer sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DK Moves Dekempeneer sa, Brussel, B-1932 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DK Moves Dekempeneer sa, employees, financial statistics.