Personnel Managers Club VZW

Contactgegevens Personnel Managers Club VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Personnel Managers Club VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Personnel Managers Club VZW

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Elisabethlaan 3 Bus 22,2600, België

Telefoon (phone): 03 287 00 29 03 287 00 29

Fax (fax): 03 287 00 25 03 287 00 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Personnel Managers Club VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Personnel Managers Club VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Personnel Managers Club VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Personnel Managers Club VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Personnel Managers Club VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Personnel Managers Club VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Personnel Managers Club VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Personnel Managers Club VZW
Products information Personnel Managers Club VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09241943359
Ondernemingsnummer: 6456634521
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Personnel Managers Club VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Personnel Managers Club VZW
(Get full report from official database of BE for Personnel Managers Club VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Personnel Managers Club VZW
Addition kinds of activities for Personnel Managers Club VZW

08310000. Bosproducten | Forest products
38129903. Licht- of warmteemissie-bedieningsapparaat | Light or heat emission operating apparatus
39490305. loopbanden | Treadmills
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
51549904. Hogs | Hogs

Werken bij Personnel Managers Club VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Personnel Managers Club VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Personnel Managers Club VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Personnel Managers Club VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

Zoek naar antwoorden van Personnel Managers Club VZW in sociale netwerken
Look for responds of Personnel Managers Club VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Personnel Managers Club VZW. Laat een reactie achter voor Personnel Managers Club VZW. Personnel Managers Club VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Personnel Managers Club VZW. Leave a respond for Personnel Managers Club VZW. Personnel Managers Club VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Personnel Managers Club VZW op de google maps. Adres en contacten Personnel Managers Club VZW
Location of Personnel Managers Club VZW on the google maps. Address and contacts of Personnel Managers Club VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Personnel Managers Club VZW Personnel Managers Club VZW: Aros BVBA | Bieline | Copy Center Multi-Copy | Go Lettering BVBA | Piron Georges-Le Peintre

Other related companies as Personnel Managers Club VZW: Aros BVBA | Bieline | Copy Center Multi-Copy | Go Lettering BVBA | Piron Georges-Le Peintre

Personnel Managers Club VZW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Personnel Managers Club VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09241943359. Het bedrijf Personnel Managers Club VZW bevindt zich op het adres: Elisabethlaan 3 Bus 22,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Personnel Managers Club VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Personnel Managers Club VZW is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Personnel Managers Club VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Personnel Managers Club VZW, openstaande posities, locatie van Personnel Managers Club VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Personnel Managers Club VZW is a company, that was registered 1997 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Personnel Managers Club VZW, company assigned to the tax number BE09241943359. The company Personnel Managers Club VZW is located at the address: Elisabethlaan 3 Bus 22,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Personnel Managers Club VZW were not found.
The main activity of Personnel Managers Club VZW is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Personnel Managers Club VZW is not available. You also can look at reviews of Personnel Managers Club VZW, open positions, location of Personnel Managers Club VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Personnel Managers Club VZW, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Personnel Managers Club VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Personnel Managers Club VZW, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Personnel Managers Club VZW, employees, financial statistics.