Action & Renovation Verzin SPRL

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Action & Renovation Verzin SPRL
Private companiesLeather and Leather Products • Action & Renovation Verzin SPRL

Contactgegevens Action & Renovation Verzin SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action & Renovation Verzin SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action & Renovation Verzin SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Leo XIII-straat 40,1120, België

Telefoon (phone): 02 268 17 88; 0475 71 76 00 02 268 17 88; 0475 71 76 00

Fax (fax): 02 262 41 69 02 262 41 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action & Renovation Verzin SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action & Renovation Verzin SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action & Renovation Verzin SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action & Renovation Verzin SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action & Renovation Verzin SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action & Renovation Verzin SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action & Renovation Verzin SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action & Renovation Verzin SPRL
Products information Action & Renovation Verzin SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09694305419
Ondernemingsnummer: 5246765136
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Action & Renovation Verzin SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action & Renovation Verzin SPRL
(Get full report from official database of BE for Action & Renovation Verzin SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action & Renovation Verzin SPRL
Addition kinds of activities for Action & Renovation Verzin SPRL

15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television

Werken bij Action & Renovation Verzin SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action & Renovation Verzin SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action & Renovation Verzin SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action & Renovation Verzin SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van Action & Renovation Verzin SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Action & Renovation Verzin SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action & Renovation Verzin SPRL. Laat een reactie achter voor Action & Renovation Verzin SPRL. Action & Renovation Verzin SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action & Renovation Verzin SPRL. Leave a respond for Action & Renovation Verzin SPRL. Action & Renovation Verzin SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action & Renovation Verzin SPRL op de google maps. Adres en contacten Action & Renovation Verzin SPRL
Location of Action & Renovation Verzin SPRL on the google maps. Address and contacts of Action & Renovation Verzin SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Action & Renovation Verzin SPRL Action & Renovation Verzin SPRL: Van Den Eynde BVBA | Mackens | Quattrondo BVBA | AACC-Europe VBR V.O.F. | Personal Upgrade N.V.

Other related companies as Action & Renovation Verzin SPRL: Van Den Eynde BVBA | Mackens | Quattrondo BVBA | AACC-Europe VBR V.O.F. | Personal Upgrade N.V.

Action & Renovation Verzin SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Action & Renovation Verzin SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09694305419. Het bedrijf Action & Renovation Verzin SPRL bevindt zich op het adres: Leo XIII-straat 40,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Action & Renovation Verzin SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action & Renovation Verzin SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action & Renovation Verzin SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action & Renovation Verzin SPRL, openstaande posities, locatie van Action & Renovation Verzin SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action & Renovation Verzin SPRL is a company, that was registered 2015 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Action & Renovation Verzin SPRL, company assigned to the tax number BE09694305419. The company Action & Renovation Verzin SPRL is located at the address: Leo XIII-straat 40,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Action & Renovation Verzin SPRL were not found.
The main activity of Action & Renovation Verzin SPRL is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Action & Renovation Verzin SPRL is not available. You also can look at reviews of Action & Renovation Verzin SPRL, open positions, location of Action & Renovation Verzin SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action & Renovation Verzin SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action & Renovation Verzin SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action & Renovation Verzin SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action & Renovation Verzin SPRL, employees, financial statistics.