Van Den Eynde BVBA

Contactgegevens Van Den Eynde BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Eynde BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Eynde BVBA

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 305,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 69 58 03 457 69 58

Fax (fax): 03 457 52 86 03 457 52 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Eynde BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Eynde BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Eynde BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Eynde BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Eynde BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Eynde BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Eynde BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Eynde BVBA
Products information Van Den Eynde BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05897705078
Ondernemingsnummer: 7313568115
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Den Eynde BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Eynde BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Den Eynde BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Eynde BVBA
Addition kinds of activities for Van Den Eynde BVBA

329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
49520000. Rioolsystemen | Sewerage systems
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij Van Den Eynde BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Eynde BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Eynde BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Eynde BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van Van Den Eynde BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Eynde BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Eynde BVBA. Laat een reactie achter voor Van Den Eynde BVBA. Van Den Eynde BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Eynde BVBA. Leave a respond for Van Den Eynde BVBA. Van Den Eynde BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Eynde BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Den Eynde BVBA
Location of Van Den Eynde BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Den Eynde BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Eynde BVBA Van Den Eynde BVBA: Triptyque SPRL | Mak & Coeurderoi NV | ORIS IMAGE PRODUCTIONS | Thomas van Waeyenberge | societe international de droit militaire et de droit de la guerre ASBL

Other related companies as Van Den Eynde BVBA: Triptyque SPRL | Mak & Coeurderoi NV | ORIS IMAGE PRODUCTIONS | Thomas van Waeyenberge | societe international de droit militaire et de droit de la guerre ASBL

Van Den Eynde BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Eynde BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05897705078. Het bedrijf Van Den Eynde BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 305,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Den Eynde BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Eynde BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Eynde BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Eynde BVBA, openstaande posities, locatie van Van Den Eynde BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Den Eynde BVBA is a company, that was registered 1986 in Kontich region, Belgium. Full name of company is Van Den Eynde BVBA, company assigned to the tax number BE05897705078. The company Van Den Eynde BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 305,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Den Eynde BVBA were not found.
The main activity of Van Den Eynde BVBA is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Eynde BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Den Eynde BVBA, open positions, location of Van Den Eynde BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Eynde BVBA, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Eynde BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Eynde BVBA, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Eynde BVBA, employees, financial statistics.