Melopee

Contactgegevens Melopee: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Melopee: address, phone, fax, email, website, opening hours

Melopee

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Plattesteen 12,1000, België

Telefoon (phone): 02 502 33 83 02 502 33 83

Fax (fax): 02 502 33 83 02 502 33 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Melopee: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Melopee"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Melopee"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Melopee, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Melopee. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Melopee, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Melopee. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Melopee
Products information Melopee

BTW identificatienummer (tax): BE03304382324
Ondernemingsnummer: 7091094970
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Melopee zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Melopee
(Get full report from official database of BE for Melopee)

Aanvulling soorten activiteiten voor Melopee
Addition kinds of activities for Melopee

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
32990303. Kolommen, papier mache of gips van Parijs | Columns, papier mache or plaster of paris
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
50470109. Röntgenmachines en buizen | X-ray machines and tubes
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances

Werken bij Melopee: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Melopee: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Melopee. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Melopee. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

    Regio: BRUSSEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Melopee in sociale netwerken
Look for responds of Melopee in social networks

Lees alle opmerkingen voor Melopee. Laat een reactie achter voor Melopee. Melopee bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Melopee. Leave a respond for Melopee. Melopee on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Melopee op de google maps. Adres en contacten Melopee
Location of Melopee on the google maps. Address and contacts of Melopee

Andere gerelateerde bedrijven als come Melopee Melopee: ATHOS RENOVATIES BVBA | Lafayette Radio | VANDEWIELE GUNTHER | Maroquinerie Delvaux N.V. | ADMEE-Europe

Other related companies as Melopee: ATHOS RENOVATIES BVBA | Lafayette Radio | VANDEWIELE GUNTHER | Maroquinerie Delvaux N.V. | ADMEE-Europe

Melopee is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Melopee, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304382324. Het bedrijf Melopee bevindt zich op het adres: Plattesteen 12,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Melopee zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Melopee is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Melopee is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Melopee, openstaande posities, locatie van Melopee op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Melopee is a company, that was registered 1987 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Melopee, company assigned to the tax number BE03304382324. The company Melopee is located at the address: Plattesteen 12,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Melopee were not found.
The main activity of Melopee is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Melopee is not available. You also can look at reviews of Melopee, open positions, location of Melopee on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Melopee, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Melopee, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Melopee, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Melopee, employees, financial statistics.