ATHOS RENOVATIES BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ATHOS RENOVATIES BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ATHOS RENOVATIES BVBA

Contactgegevens ATHOS RENOVATIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATHOS RENOVATIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATHOS RENOVATIES BVBA

Regio (region): Niel, België

Adres (address): Industrieweg 4,2845, België

Telefoon (phone): 03 888 61 94 03 888 61 94

Fax (fax): 03 888 85 07 03 888 85 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATHOS RENOVATIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATHOS RENOVATIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATHOS RENOVATIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATHOS RENOVATIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATHOS RENOVATIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATHOS RENOVATIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATHOS RENOVATIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATHOS RENOVATIES BVBA
Products information ATHOS RENOVATIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05795806884
Ondernemingsnummer: 4826538085
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ATHOS RENOVATIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATHOS RENOVATIES BVBA
(Get full report from official database of BE for ATHOS RENOVATIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATHOS RENOVATIES BVBA
Addition kinds of activities for ATHOS RENOVATIES BVBA

358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
39490402. Ijsschaatsen, onderdelen en accessoires | Ice skates, parts and accessories
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
50840200. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
73840102. Foto ontwikkelen en retoucheren | Photograph developing and retouching

Werken bij ATHOS RENOVATIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATHOS RENOVATIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATHOS RENOVATIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATHOS RENOVATIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

Zoek naar antwoorden van ATHOS RENOVATIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ATHOS RENOVATIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATHOS RENOVATIES BVBA. Laat een reactie achter voor ATHOS RENOVATIES BVBA. ATHOS RENOVATIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATHOS RENOVATIES BVBA. Leave a respond for ATHOS RENOVATIES BVBA. ATHOS RENOVATIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATHOS RENOVATIES BVBA op de google maps. Adres en contacten ATHOS RENOVATIES BVBA
Location of ATHOS RENOVATIES BVBA on the google maps. Address and contacts of ATHOS RENOVATIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATHOS RENOVATIES BVBA ATHOS RENOVATIES BVBA: Electro + François Guy SPRL | D M O SPRL | GUEUFFEN D | Armor International SA | tetouan

Other related companies as ATHOS RENOVATIES BVBA: Electro + François Guy SPRL | D M O SPRL | GUEUFFEN D | Armor International SA | tetouan

ATHOS RENOVATIES BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Niel, België. De volledige naam van het bedrijf is ATHOS RENOVATIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05795806884. Het bedrijf ATHOS RENOVATIES BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 4,2845. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ATHOS RENOVATIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATHOS RENOVATIES BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATHOS RENOVATIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATHOS RENOVATIES BVBA, openstaande posities, locatie van ATHOS RENOVATIES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATHOS RENOVATIES BVBA is a company, that was registered 2014 in Niel region, Belgium. Full name of company is ATHOS RENOVATIES BVBA, company assigned to the tax number BE05795806884. The company ATHOS RENOVATIES BVBA is located at the address: Industrieweg 4,2845. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ATHOS RENOVATIES BVBA were not found.
The main activity of ATHOS RENOVATIES BVBA is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATHOS RENOVATIES BVBA is not available. You also can look at reviews of ATHOS RENOVATIES BVBA, open positions, location of ATHOS RENOVATIES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATHOS RENOVATIES BVBA, Niel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATHOS RENOVATIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATHOS RENOVATIES BVBA, Niel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATHOS RENOVATIES BVBA, employees, financial statistics.