Abssys Consutling SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Abssys Consutling SA
Private companiesBusiness Services • Abssys Consutling SA

Contactgegevens Abssys Consutling SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abssys Consutling SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abssys Consutling SA

Regio (region): Brussels BE 1040 - BE, België

Adres (address): Rue de la Loi 227, België

Telefoon (phone): +32 2 280 33 01 +32 2 280 33 01

Fax (fax): +32 2 230 60 16 +32 2 230 60 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abssys Consutling SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abssys Consutling SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abssys Consutling SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abssys Consutling SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abssys Consutling SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abssys Consutling SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abssys Consutling SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abssys Consutling SA
Products information Abssys Consutling SA

BTW identificatienummer (tax): BE06494262695
Ondernemingsnummer: 1472137451
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Abssys Consutling SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abssys Consutling SA
(Get full report from official database of BE for Abssys Consutling SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abssys Consutling SA
Addition kinds of activities for Abssys Consutling SA

358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
51490504. Frisdranken | Soft drinks
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets
59210100. Wijn en bier | Wine and beer
93110203. Gokken controle board, overheid | Gambling control board, government

Werken bij Abssys Consutling SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abssys Consutling SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abssys Consutling SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abssys Consutling SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van Abssys Consutling SA in sociale netwerken
Look for responds of Abssys Consutling SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abssys Consutling SA. Laat een reactie achter voor Abssys Consutling SA. Abssys Consutling SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abssys Consutling SA. Leave a respond for Abssys Consutling SA. Abssys Consutling SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abssys Consutling SA op de google maps. Adres en contacten Abssys Consutling SA
Location of Abssys Consutling SA on the google maps. Address and contacts of Abssys Consutling SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Abssys Consutling SA Abssys Consutling SA: De Mild E BVBA | Rustenburg Psychotherapeutisch Centrum | Louis Daniel | Waerboom | shamim

Other related companies as Abssys Consutling SA: De Mild E BVBA | Rustenburg Psychotherapeutisch Centrum | Louis Daniel | Waerboom | shamim

Abssys Consutling SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussels BE 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Abssys Consutling SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06494262695. Het bedrijf Abssys Consutling SA bevindt zich op het adres: Rue de la Loi 227. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 353,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Abssys Consutling SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abssys Consutling SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abssys Consutling SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abssys Consutling SA, openstaande posities, locatie van Abssys Consutling SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abssys Consutling SA is a company, that was registered 2009 in Brussels BE 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is Abssys Consutling SA, company assigned to the tax number BE06494262695. The company Abssys Consutling SA is located at the address: Rue de la Loi 227. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 353,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Abssys Consutling SA were not found.
The main activity of Abssys Consutling SA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Abssys Consutling SA is not available. You also can look at reviews of Abssys Consutling SA, open positions, location of Abssys Consutling SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abssys Consutling SA, Brussels BE 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abssys Consutling SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abssys Consutling SA, Brussels BE 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abssys Consutling SA, employees, financial statistics.