wouter smekens

Contactgegevens wouter smekens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data wouter smekens: address, phone, fax, email, website, opening hours

wouter smekens

Regio (region): kapelle op den bos 1880 - BE, België

Adres (address): narcislaan 19, België

Telefoon (phone): +3215713675 +3215713675

Fax (fax): +32 (11) 748-38-67 +32 (11) 748-38-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) wouter smekens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "wouter smekens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "wouter smekens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van wouter smekens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen wouter smekens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of wouter smekens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees wouter smekens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti wouter smekens
Products information wouter smekens

BTW identificatienummer (tax): BE04747711181
Ondernemingsnummer: 7531372070
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in wouter smekens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor wouter smekens
(Get full report from official database of BE for wouter smekens)

Aanvulling soorten activiteiten voor wouter smekens
Addition kinds of activities for wouter smekens

2411. logging | Logging
382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij wouter smekens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in wouter smekens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor wouter smekens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for wouter smekens. Looking for open vacancies in other companies

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van wouter smekens in sociale netwerken
Look for responds of wouter smekens in social networks

Lees alle opmerkingen voor wouter smekens. Laat een reactie achter voor wouter smekens. wouter smekens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for wouter smekens. Leave a respond for wouter smekens. wouter smekens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie wouter smekens op de google maps. Adres en contacten wouter smekens
Location of wouter smekens on the google maps. Address and contacts of wouter smekens

Andere gerelateerde bedrijven als come wouter smekens wouter smekens: BANK DEGROOF | Kettler Benelux BVBA | Contraste Europe SA | St-Jozef (AZ) Mortsel | vitamex nv

Other related companies as wouter smekens: BANK DEGROOF | Kettler Benelux BVBA | Contraste Europe SA | St-Jozef (AZ) Mortsel | vitamex nv

wouter smekens is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio kapelle op den bos 1880 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is wouter smekens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04747711181. Het bedrijf wouter smekens bevindt zich op het adres: narcislaan 19. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in wouter smekens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van wouter smekens is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van wouter smekens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van wouter smekens, openstaande posities, locatie van wouter smekens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

wouter smekens is a company, that was registered 2005 in kapelle op den bos 1880 - BE region, Belgium. Full name of company is wouter smekens, company assigned to the tax number BE04747711181. The company wouter smekens is located at the address: narcislaan 19. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in wouter smekens were not found.
The main activity of wouter smekens is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of wouter smekens is not available. You also can look at reviews of wouter smekens, open positions, location of wouter smekens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over wouter smekens, kapelle op den bos 1880 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf wouter smekens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about wouter smekens, kapelle op den bos 1880 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company wouter smekens, employees, financial statistics.