vitamex nv

Contactgegevens vitamex nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data vitamex nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

vitamex nv

Regio (region): Drongen 9031 - BE, België

Adres (address): Booiebos 5, België

Telefoon (phone): 32 9 282 60 08 32 9 282 60 08

Fax (fax): 32 9 282 00 27 32 9 282 00 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) vitamex nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "vitamex nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "vitamex nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van vitamex nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen vitamex nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of vitamex nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees vitamex nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti vitamex nv
Products information vitamex nv

BTW identificatienummer (tax): BE08807708740
Ondernemingsnummer: 2044250488
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in vitamex nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor vitamex nv
(Get full report from official database of BE for vitamex nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor vitamex nv
Addition kinds of activities for vitamex nv

20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
33259903. Spoorwegwielen, gegoten staal | Railroad car wheels, cast steel
34330105. Gas-olie branders, combinatie | Gas-oil burners, combination
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
47319900. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
82110201. Academie | Academy

Werken bij vitamex nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in vitamex nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor vitamex nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for vitamex nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van vitamex nv in sociale netwerken
Look for responds of vitamex nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor vitamex nv. Laat een reactie achter voor vitamex nv. vitamex nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for vitamex nv. Leave a respond for vitamex nv. vitamex nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie vitamex nv op de google maps. Adres en contacten vitamex nv
Location of vitamex nv on the google maps. Address and contacts of vitamex nv

Andere gerelateerde bedrijven als come vitamex nv vitamex nv: Desmet Timmeratelier | De Sutter NV | Codumé SA | Vander Elst Engineering N.V. | Williams Christopher

Other related companies as vitamex nv: Desmet Timmeratelier | De Sutter NV | Codumé SA | Vander Elst Engineering N.V. | Williams Christopher

vitamex nv is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Drongen 9031 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is vitamex nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807708740. Het bedrijf vitamex nv bevindt zich op het adres: Booiebos 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in vitamex nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van vitamex nv is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van vitamex nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van vitamex nv, openstaande posities, locatie van vitamex nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

vitamex nv is a company, that was registered 2018 in Drongen 9031 - BE region, Belgium. Full name of company is vitamex nv, company assigned to the tax number BE08807708740. The company vitamex nv is located at the address: Booiebos 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in vitamex nv were not found.
The main activity of vitamex nv is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of vitamex nv is not available. You also can look at reviews of vitamex nv, open positions, location of vitamex nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over vitamex nv, Drongen 9031 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf vitamex nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about vitamex nv, Drongen 9031 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company vitamex nv, employees, financial statistics.