FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL
Private companiesFood and Kindred Products • FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL

Contactgegevens FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Bergstraat 38,1000, België

Telefoon (phone): +32 (53) 408-84-24 +32 (53) 408-84-24

Fax (fax): 02 502 73 42 02 502 73 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL
Products information FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02783355712
Ondernemingsnummer: 1506469726
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL
(Get full report from official database of BE for FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL
Addition kinds of activities for FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL

22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
35640106. Precipitators, elektrostatische | Precipitators, electrostatic
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical
50510102. Kabel draad | Cable, wire
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
73490202. Luchtkanaal schoonmaken | Air duct cleaning

Werken bij FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. Laat een reactie achter voor FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. Leave a respond for FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL. FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL op de google maps. Adres en contacten FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL
Location of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL on the google maps. Address and contacts of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL: Guillaume SA | AANDRIJVINGEN GALLON NV | Ensign Tegelkachels BVBA | GT GENERAL TRAILERS/ VANSTEELAND | B.J.TRADING sprl

Other related companies as FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL: Guillaume SA | AANDRIJVINGEN GALLON NV | Ensign Tegelkachels BVBA | GT GENERAL TRAILERS/ VANSTEELAND | B.J.TRADING sprl

FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02783355712. Het bedrijf FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL bevindt zich op het adres: Bergstraat 38,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, openstaande posities, locatie van FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL is a company, that was registered 2012 in Brussel region, Belgium. Full name of company is FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, company assigned to the tax number BE02783355712. The company FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL is located at the address: Bergstraat 38,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL were not found.
The main activity of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL is not available. You also can look at reviews of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, open positions, location of FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FED PRERETRAITES & RETRAITES ASBL, employees, financial statistics.