Abarent nv

Contactgegevens Abarent nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abarent nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abarent nv

Regio (region): 2040 - NA - BELGIUM, België

Adres (address): Steenovenstraat 47 - Antwerpen, België

Telefoon (phone): (+323) 569.17.17 (+323) 569.17.17

Fax (fax): +32 (84) 729-57-60 +32 (84) 729-57-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abarent nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abarent nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abarent nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abarent nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abarent nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abarent nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abarent nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abarent nv
Products information Abarent nv

BTW identificatienummer (tax): BE05950714111
Ondernemingsnummer: 6690917968
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Abarent nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abarent nv
(Get full report from official database of BE for Abarent nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abarent nv
Addition kinds of activities for Abarent nv

01810000. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
10990302. Osmiumertsmijnbouw | Osmium ore mining
13890000. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
28990114. Spearmint olie | Spearmint oil
31310201. tellers | Counters
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
79410200. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services

Werken bij Abarent nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abarent nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abarent nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abarent nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van Abarent nv in sociale netwerken
Look for responds of Abarent nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abarent nv. Laat een reactie achter voor Abarent nv. Abarent nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abarent nv. Leave a respond for Abarent nv. Abarent nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abarent nv op de google maps. Adres en contacten Abarent nv
Location of Abarent nv on the google maps. Address and contacts of Abarent nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Abarent nv Abarent nv: Atelec | Sun Oil Company Belgium NV | Pacapime N.V. | Blobscaw | Jorand

Other related companies as Abarent nv: Atelec | Sun Oil Company Belgium NV | Pacapime N.V. | Blobscaw | Jorand

Abarent nv is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio 2040 - NA - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Abarent nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05950714111. Het bedrijf Abarent nv bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 47 - Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Abarent nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abarent nv is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abarent nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abarent nv, openstaande posities, locatie van Abarent nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abarent nv is a company, that was registered 2002 in 2040 - NA - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Abarent nv, company assigned to the tax number BE05950714111. The company Abarent nv is located at the address: Steenovenstraat 47 - Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Abarent nv were not found.
The main activity of Abarent nv is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Abarent nv is not available. You also can look at reviews of Abarent nv, open positions, location of Abarent nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abarent nv, 2040 - NA - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abarent nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abarent nv, 2040 - NA - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abarent nv, employees, financial statistics.