Blobscaw

Contactgegevens Blobscaw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blobscaw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blobscaw

Regio (region): Merelbeke, 9820 - BELGIUM, België

Adres (address): Campagnestraat 15, België

Telefoon (phone): 32 14 26 77 09 32 14 26 77 09

Fax (fax): 32 14 26 77 09 32 14 26 77 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blobscaw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blobscaw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blobscaw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blobscaw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blobscaw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blobscaw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blobscaw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blobscaw
Products information Blobscaw

BTW identificatienummer (tax): BE02855316162
Ondernemingsnummer: 8915100097
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 861,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Blobscaw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blobscaw
(Get full report from official database of BE for Blobscaw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blobscaw
Addition kinds of activities for Blobscaw

14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
47319903. Freight rate information service | Freight rate information service
51360402. Zakdoeken, mannen en jongens ' | Handkerchiefs, men's and boys'

Werken bij Blobscaw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blobscaw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blobscaw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blobscaw. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

Zoek naar antwoorden van Blobscaw in sociale netwerken
Look for responds of Blobscaw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blobscaw. Laat een reactie achter voor Blobscaw. Blobscaw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blobscaw. Leave a respond for Blobscaw. Blobscaw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blobscaw op de google maps. Adres en contacten Blobscaw
Location of Blobscaw on the google maps. Address and contacts of Blobscaw

Andere gerelateerde bedrijven als come Blobscaw Blobscaw: K.S.B. KUSTSTAD BOUWBEDRIJF | Vleminckx Horeca Service NV | Acolyte SPRL | Art Videos SPRL | VERVISCH BART

Other related companies as Blobscaw: K.S.B. KUSTSTAD BOUWBEDRIJF | Vleminckx Horeca Service NV | Acolyte SPRL | Art Videos SPRL | VERVISCH BART

Blobscaw is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Merelbeke, 9820 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Blobscaw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02855316162. Het bedrijf Blobscaw bevindt zich op het adres: Campagnestraat 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 861,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Blobscaw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blobscaw is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blobscaw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blobscaw, openstaande posities, locatie van Blobscaw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blobscaw is a company, that was registered 1997 in Merelbeke, 9820 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Blobscaw, company assigned to the tax number BE02855316162. The company Blobscaw is located at the address: Campagnestraat 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 861,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Blobscaw were not found.
The main activity of Blobscaw is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Blobscaw is not available. You also can look at reviews of Blobscaw, open positions, location of Blobscaw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blobscaw, Merelbeke, 9820 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blobscaw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blobscaw, Merelbeke, 9820 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blobscaw, employees, financial statistics.