CSC Hainaut Occidental

Contactgegevens CSC Hainaut Occidental: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CSC Hainaut Occidental: address, phone, fax, email, website, opening hours

CSC Hainaut Occidental

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Avenue des Etats Unis 10 Bus 1,7500, België

Telefoon (phone): 056 33 06 73; 056 33 11 90; 056 33 23 73; 056 33 69 58; 069 88 07 13; 069 88 07 20; 069 88 07 52; 069 88 07 50 056 33 06 73; 056 33 11 90; 056 33 23 73; 056 33 69 58; 069 88 07 13; 069 88 07 20; 069 88 07 52; 069 88 07 50

Fax (fax): 069 88 07 90 069 88 07 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CSC Hainaut Occidental: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CSC Hainaut Occidental"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CSC Hainaut Occidental"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CSC Hainaut Occidental, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CSC Hainaut Occidental. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CSC Hainaut Occidental, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CSC Hainaut Occidental. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CSC Hainaut Occidental
Products information CSC Hainaut Occidental

BTW identificatienummer (tax): BE01379577636
Ondernemingsnummer: 8435821533
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CSC Hainaut Occidental zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CSC Hainaut Occidental
(Get full report from official database of BE for CSC Hainaut Occidental)

Aanvulling soorten activiteiten voor CSC Hainaut Occidental
Addition kinds of activities for CSC Hainaut Occidental

371406. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
31110401. Zakleder | Bag leather
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled

Werken bij CSC Hainaut Occidental: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CSC Hainaut Occidental: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CSC Hainaut Occidental. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CSC Hainaut Occidental. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Chapper (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren chapper

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

Zoek naar antwoorden van CSC Hainaut Occidental in sociale netwerken
Look for responds of CSC Hainaut Occidental in social networks

Lees alle opmerkingen voor CSC Hainaut Occidental. Laat een reactie achter voor CSC Hainaut Occidental. CSC Hainaut Occidental bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CSC Hainaut Occidental. Leave a respond for CSC Hainaut Occidental. CSC Hainaut Occidental on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CSC Hainaut Occidental op de google maps. Adres en contacten CSC Hainaut Occidental
Location of CSC Hainaut Occidental on the google maps. Address and contacts of CSC Hainaut Occidental

Andere gerelateerde bedrijven als come CSC Hainaut Occidental CSC Hainaut Occidental: Desmet D | Jacobs Ramen & Deuren | Office du Tourisme d'Antoing | Possoz SA | Bareaux S.P.R.L.

Other related companies as CSC Hainaut Occidental: Desmet D | Jacobs Ramen & Deuren | Office du Tourisme d'Antoing | Possoz SA | Bareaux S.P.R.L.

CSC Hainaut Occidental is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is CSC Hainaut Occidental, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01379577636. Het bedrijf CSC Hainaut Occidental bevindt zich op het adres: Avenue des Etats Unis 10 Bus 1,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CSC Hainaut Occidental zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CSC Hainaut Occidental is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CSC Hainaut Occidental is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CSC Hainaut Occidental, openstaande posities, locatie van CSC Hainaut Occidental op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CSC Hainaut Occidental is a company, that was registered 1998 in Tournai region, Belgium. Full name of company is CSC Hainaut Occidental, company assigned to the tax number BE01379577636. The company CSC Hainaut Occidental is located at the address: Avenue des Etats Unis 10 Bus 1,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CSC Hainaut Occidental were not found.
The main activity of CSC Hainaut Occidental is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CSC Hainaut Occidental is not available. You also can look at reviews of CSC Hainaut Occidental, open positions, location of CSC Hainaut Occidental on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CSC Hainaut Occidental, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CSC Hainaut Occidental, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CSC Hainaut Occidental, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CSC Hainaut Occidental, employees, financial statistics.