Christian Duvivier

Contactgegevens Christian Duvivier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christian Duvivier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christian Duvivier

Regio (region): 1060 - Belgium - BELGIUM, België

Adres (address): rue Bosquet 10 bte 5 - Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3225385906 3225385906

Fax (fax): 3225440998 3225440998

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christian Duvivier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christian Duvivier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christian Duvivier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christian Duvivier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christian Duvivier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christian Duvivier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christian Duvivier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christian Duvivier
Products information Christian Duvivier

BTW identificatienummer (tax): BE09434204101
Ondernemingsnummer: 9281219482
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Christian Duvivier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christian Duvivier
(Get full report from official database of BE for Christian Duvivier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christian Duvivier
Addition kinds of activities for Christian Duvivier

09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
25310300. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
34950103. Instrumentveren, precisie | Instrument springs, precision
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij Christian Duvivier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christian Duvivier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christian Duvivier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christian Duvivier. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van Christian Duvivier in sociale netwerken
Look for responds of Christian Duvivier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christian Duvivier. Laat een reactie achter voor Christian Duvivier. Christian Duvivier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christian Duvivier. Leave a respond for Christian Duvivier. Christian Duvivier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christian Duvivier op de google maps. Adres en contacten Christian Duvivier
Location of Christian Duvivier on the google maps. Address and contacts of Christian Duvivier

Andere gerelateerde bedrijven als come Christian Duvivier Christian Duvivier: Delvoye Charles NV | Psychiatrisch Centrum Ziekeren | Boonen Luc BVBA | Atcomm.linx | SODIMA BENELUX NV

Other related companies as Christian Duvivier: Delvoye Charles NV | Psychiatrisch Centrum Ziekeren | Boonen Luc BVBA | Atcomm.linx | SODIMA BENELUX NV

Christian Duvivier is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio 1060 - Belgium - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Christian Duvivier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09434204101. Het bedrijf Christian Duvivier bevindt zich op het adres: rue Bosquet 10 bte 5 - Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Christian Duvivier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christian Duvivier is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christian Duvivier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christian Duvivier, openstaande posities, locatie van Christian Duvivier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Christian Duvivier is a company, that was registered 1993 in 1060 - Belgium - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Christian Duvivier, company assigned to the tax number BE09434204101. The company Christian Duvivier is located at the address: rue Bosquet 10 bte 5 - Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 296,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Christian Duvivier were not found.
The main activity of Christian Duvivier is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Christian Duvivier is not available. You also can look at reviews of Christian Duvivier, open positions, location of Christian Duvivier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christian Duvivier, 1060 - Belgium - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christian Duvivier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christian Duvivier, 1060 - Belgium - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christian Duvivier, employees, financial statistics.