Wauthy, Denis

Contactgegevens Wauthy, Denis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wauthy, Denis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wauthy, Denis

Regio (region): Brussels - BE, België

Adres (address): 27, rue de la croix de Pierre, België

Telefoon (phone): +32 (19) 648-99-32 +32 (19) 648-99-32

Fax (fax): 32 2 742 35 87 32 2 742 35 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wauthy, Denis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wauthy, Denis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wauthy, Denis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wauthy, Denis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wauthy, Denis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wauthy, Denis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wauthy, Denis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wauthy, Denis
Products information Wauthy, Denis

BTW identificatienummer (tax): BE04207183837
Ondernemingsnummer: 5813110351
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Wauthy, Denis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wauthy, Denis
(Get full report from official database of BE for Wauthy, Denis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wauthy, Denis
Addition kinds of activities for Wauthy, Denis

399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
25990103. Gereedschapstoestellen, fabriek | Tool stands, factory
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec

Werken bij Wauthy, Denis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wauthy, Denis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wauthy, Denis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wauthy, Denis. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van Wauthy, Denis in sociale netwerken
Look for responds of Wauthy, Denis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wauthy, Denis. Laat een reactie achter voor Wauthy, Denis. Wauthy, Denis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wauthy, Denis. Leave a respond for Wauthy, Denis. Wauthy, Denis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wauthy, Denis op de google maps. Adres en contacten Wauthy, Denis
Location of Wauthy, Denis on the google maps. Address and contacts of Wauthy, Denis

Andere gerelateerde bedrijven als come Wauthy, Denis Wauthy, Denis: ARGENTA-KORMAN JOELLE | DROESBEKE FOTO-VIDEO-AUDIO | Buytaert Albert BVBA | Candela | Lesage N.V.

Other related companies as Wauthy, Denis: ARGENTA-KORMAN JOELLE | DROESBEKE FOTO-VIDEO-AUDIO | Buytaert Albert BVBA | Candela | Lesage N.V.

Wauthy, Denis is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussels - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Wauthy, Denis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207183837. Het bedrijf Wauthy, Denis bevindt zich op het adres: 27, rue de la croix de Pierre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Wauthy, Denis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wauthy, Denis is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wauthy, Denis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wauthy, Denis, openstaande posities, locatie van Wauthy, Denis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wauthy, Denis is a company, that was registered 1993 in Brussels - BE region, Belgium. Full name of company is Wauthy, Denis, company assigned to the tax number BE04207183837. The company Wauthy, Denis is located at the address: 27, rue de la croix de Pierre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Wauthy, Denis were not found.
The main activity of Wauthy, Denis is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wauthy, Denis is not available. You also can look at reviews of Wauthy, Denis, open positions, location of Wauthy, Denis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wauthy, Denis, Brussels - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wauthy, Denis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wauthy, Denis, Brussels - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wauthy, Denis, employees, financial statistics.