ARGENTA-KORMAN JOELLE

Contactgegevens ARGENTA-KORMAN JOELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARGENTA-KORMAN JOELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARGENTA-KORMAN JOELLE

Regio (region): Terhulpen, België

Adres (address): Place Alphonse Favresse 69,1310, België

Telefoon (phone): 02 652 54 08 02 652 54 08

Fax (fax): +32 (59) 310-84-13 +32 (59) 310-84-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARGENTA-KORMAN JOELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARGENTA-KORMAN JOELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARGENTA-KORMAN JOELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARGENTA-KORMAN JOELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARGENTA-KORMAN JOELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARGENTA-KORMAN JOELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARGENTA-KORMAN JOELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARGENTA-KORMAN JOELLE
Products information ARGENTA-KORMAN JOELLE

BTW identificatienummer (tax): BE05167938232
Ondernemingsnummer: 4833679199
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ARGENTA-KORMAN JOELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARGENTA-KORMAN JOELLE
(Get full report from official database of BE for ARGENTA-KORMAN JOELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARGENTA-KORMAN JOELLE
Addition kinds of activities for ARGENTA-KORMAN JOELLE

344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
355906. ovens | Kilns
02719903. Mink boerderij | Mink farm
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
50740203. Ketels, stoom | Boilers, steam
58120404. Lunchroom | Lunchroom

Werken bij ARGENTA-KORMAN JOELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARGENTA-KORMAN JOELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARGENTA-KORMAN JOELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARGENTA-KORMAN JOELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van ARGENTA-KORMAN JOELLE in sociale netwerken
Look for responds of ARGENTA-KORMAN JOELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARGENTA-KORMAN JOELLE. Laat een reactie achter voor ARGENTA-KORMAN JOELLE. ARGENTA-KORMAN JOELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARGENTA-KORMAN JOELLE. Leave a respond for ARGENTA-KORMAN JOELLE. ARGENTA-KORMAN JOELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARGENTA-KORMAN JOELLE op de google maps. Adres en contacten ARGENTA-KORMAN JOELLE
Location of ARGENTA-KORMAN JOELLE on the google maps. Address and contacts of ARGENTA-KORMAN JOELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ARGENTA-KORMAN JOELLE ARGENTA-KORMAN JOELLE: AMANA | STANDARD AHZ NV | Asset Ingenieursbureau NV | DRIES ROBBERECHTS | EHPM asbl

Other related companies as ARGENTA-KORMAN JOELLE: AMANA | STANDARD AHZ NV | Asset Ingenieursbureau NV | DRIES ROBBERECHTS | EHPM asbl

ARGENTA-KORMAN JOELLE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Terhulpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ARGENTA-KORMAN JOELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167938232. Het bedrijf ARGENTA-KORMAN JOELLE bevindt zich op het adres: Place Alphonse Favresse 69,1310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ARGENTA-KORMAN JOELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARGENTA-KORMAN JOELLE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARGENTA-KORMAN JOELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARGENTA-KORMAN JOELLE, openstaande posities, locatie van ARGENTA-KORMAN JOELLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARGENTA-KORMAN JOELLE is a company, that was registered 2007 in Terhulpen region, Belgium. Full name of company is ARGENTA-KORMAN JOELLE, company assigned to the tax number BE05167938232. The company ARGENTA-KORMAN JOELLE is located at the address: Place Alphonse Favresse 69,1310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ARGENTA-KORMAN JOELLE were not found.
The main activity of ARGENTA-KORMAN JOELLE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARGENTA-KORMAN JOELLE is not available. You also can look at reviews of ARGENTA-KORMAN JOELLE, open positions, location of ARGENTA-KORMAN JOELLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARGENTA-KORMAN JOELLE, Terhulpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARGENTA-KORMAN JOELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARGENTA-KORMAN JOELLE, Terhulpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARGENTA-KORMAN JOELLE, employees, financial statistics.